Dutch Bike Tours - E-mail: info@dutch-biketours.nl - Telefoon +31(0)24-3244712 - Fax +31(0)24-3608454 - WWW.DUTCH-BIKETOURS.NL

Familiereis: Strand, duinen en steden
8 dagen,  
€ 430

Introductie

Zo’n vakantie waar alles inzit. Inspannend en tegelijkertijd heerlijk ontspannend. U beleeft met uw kinderen een vakantie waarbij Hollands glorie iedere dag aan u voorbij komt. Duinen met strand, historische binnensteden, eindeloze weilanden met kaarsrechte slootjes en molens, schitterende molens. U begint en eindigt in Haarlem. Ook doet u onze hoofdstad aan waar u zult merken dat de grote stad ook kinderen veel te bieden heeft. U overnacht in prettige Stayokay’s waar het u aan niets zal ontbreken. In de velden doet u pittoreske dorpjes aan waarbij het verhaal van Hansje Brinker uw kinderen zal boeien.


Dag tot dag

Dag 1   Aankomst in Haarlem
 
  
Dag 2   Haarlem – Rondrit 30 km 
 

We kunnen er vandaag letterlijk niet omheen, de prachtige kustlijn. We verkennen Haarlem en verruilen de stad voor de duinen waarin het bekende circuit van Zandvoort zich bevindt. Duinen, duinen en natuurlijk strand. Vandaag is het de mogelijkheid om het strand te verkennen met uw kinderen.

  
Dag 3   Haarlem – Noordwijk 28 km 
 

Vandaag is een mooie mix van bosrijke gebieden en een uitgestrekt stuk langs de kust door de duinen. Via Zandvoort volgt u heel gemakkelijk de kustlijn naar Noordwijk.

  
Dag 4   Noordwijk Rondrit 26 km 
 

Gaat u zonnen en zwemmen in de Noordzee of toch fietsen in de omgeving?
De keuze is vandaag aan u.
De fietsroute is een mooie rondrit door het Hollandse platteland rondom Noordwijkerhout. Indien u in april of mei komt, kunt u wellicht de tulpenvelden in bloei zien staan.

  
Dag 5   Noordwijk – Amsterdam 52 km 
 

De route van vandaag gaat zuidelijk van Schiphol en dan door het Amsterdamse Bos en langs de Amstel naar Amsterdam. Zijn de afstanden echt te groot dan kunt u ook naar station Nieuw Vennep rijden en daar de trein naar Amsterdam Centraal nemen. Vanaf daar is het nog maar een klein stukje naar uw accommodatie. 

  
Dag 6   Amsterdam – Stadsbezoek
 

Bent u gisteren al de stad ingeweest en nog niet uitgekeken? Dan heeft u vandaag de mogelijkheid om heerlijk te wandelen door de mooie binnenstad van Amsterdam. Diverse wijken bieden naast het centrum een verscheidenheid aan architectuur, cultuur en mooie parken. Bijvoorbeeld het Vondelpark, goed te combineren met een bezoek aan het Museumplein of de P.C. Hooftstraat.
Of ga lekker bootjes kijken met de kinderen bij het Oosterdok, de Bibliotheek van Amsterdam en de replica van V.O.C schip “De Amsterdam”. Voor de kinderen is hier het “doe”-museum Nemo een echte leerzame ontdekkingsreis.

  
Dag 7   Amsterdam – Haarlem 27 km 
 

Vandaag zult u wederom de rust en wijdsheid tegemoet rijden. De eerste kilometers gaan in westelijke richting om spoedig de stad achter u te laten. Het waterrijke Spaarndam is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen, vergeet u dan niet een bezoek te brengen aan het beeld van Hansje Brinker op de Woerdersluis. Dit verhaal zal uw kinderen doen wegdromen naar vroegere tijden.

  
Dag 8   Vertrek naar huis
 

Na het ontbijt zal uw fietsarrangement eindigen.

  
Prijzen, data, boeken

 

 

Start dagelijks vanaf 01 april t/m 23 september 

 

Prijs €

 Euro

Per persoon voor een meerpersoonskamer 
7 x overnachtingen met ontbijt en lunchpakket

 

Volwassenen:

6 persoonskamer privé

 

430,00

5 persoonskamer privé

450,00

4 persoonskamer privé

470,00

3 persoonskamer privé

530,00

Kinderen 3 t/m 12:

6 persoonskamer privé

 

350,00

5 persoonskamer privé

360,00

4 persoonskamer privé

390,00

3 persoonskamer privé

450,00

 

 

Een toeslag wordt berekend voor :

 

7 x diner volwassen

110,00

7 x diner kind

55,00

Huurfiets volwassenen

Huurfiets Kind

84,00

70,00

Fietspech pas (€ 2,75 x 7)

19,25

Extra nacht volwassene (incl. ontbijt en lunchpakket)

op aanvraag

   

Startplaats:

 

Haarlem

 

Accommodaties

Haarlem - Stayokay Haarlem

Noordwijk - Stayokay Noordwijk

Amsterdam - Stayokay Amsterdam Zeeburg

Praktische info

Handig om te weten

Haarlem: Bij aankomst in het hostel ontvang je een lakenpakket waarmee je zelf je bed opmaakt. Handdoeken zijn exclusief, maar je kunt ze wel huren in het hostel.

Noordwijk:  Bij aankomst in het hostel ontvang je een lakenpakket waarmee je zelf je bed opmaakt. Handdoeken zijn exclusief, maar je kunt ze wel huren in het hostel.

Amsterdam: Bij aankomst in het hostel ontvang je een lakenpakket waarmee je zelf je bed opmaakt. Handdoeken zijn exclusief, maar je kunt ze wel kopen in het hostel voor € 4,50 per stuk.

7 Overnachtingen inclusief

Hostels

Ontbijt en lunchpakket inclusief, diner optioneel bij te boeken

Routeboekjes met toeristische informatie

Mogelijkheid tot het huren van fietsen

7-dagen per week service hotline

Bagage vervoer inclusief

Haarlem

Parkeermogelijkheden bij starthotel

GPS tracks beschikbaar

Eventuele veerovertochten zijn niet inclusief