Dutch Bike Tours - E-mail: info@dutch-biketours.nl - Telefoon +31(0)24-3244712 - Fax +31(0)24-3608454 - WWW.DUTCH-BIKETOURS.NL

Muiderberg
4 dagen,  
€ 205

Introductie

Bij deze fietsvakantie verblijft u in Hotel het Rechthuis in Muiderberg. Een oase van rust gelegen tussen het Gooi en de Vechtstreek. U hebt hier Naarden Vesting, het Muiderslot en het Naardermeer op fietsafstand. Omgeven door twee bossen heeft het dorp een heel landelijke sfeer terwijl het toch erg centraal ligt, vlak bij Amsterdam en Almere. Een ideale locatie om verschillende dagtochten op de fiets te maken. Gedurende uw verblijf heeft u de keuze uit meerdere fietsroutes. U kiest zelf waar u heen fietst en hoe ver u gaat fietsen.


Dag tot dag

Dag 1   Aankomst Muiderberg
 

Gratis parkeren bij het hotel

  
Dag 2   Oostvaardersplassen 69 km 
 

Het moerasgebied Oostvaardersplassen is natuur in zijn puurste vorm. Ontstaan bij het aanleggen van Flevoland. Dit natuurgebied is uniek en schitterend om te zien. Het gebied telt maar liefst 6000 hectare en is Nederlands grootste moerasgebied. Op de ruige graslanden grazen honderden heckrunderen, konikpaarden en edelherten.


Loosdrechtse Plassen
Het waterrijke landschap tussen Amsterdam en Utrecht is een typisch Hollands landschap. U komt door weidse landschappen en kunt ver weg kijken over het water. Langs de Vecht fietst u Weesp binnen, een plaatsje dat u zeker gezien moet hebben. Genieten, openheid en pittoreske dorpjes, u ervaart het vandaag allemaal.

  
Dag 3   ‘t Gooi 62 km 
 

Via Naarden, een van de best bewaarde vestingsteden van Europa, fietst u naar de polder. De polder Arkemheen-Eemland heeft een uniek landschap. Laat u verassen door de extreme openheid en veenweidekarakter. De heidegebieden met groene bosranden creëren een coulisselandschap. Heerlijk om via deze natuur en groene uitstraling weer richting uw hotel te fietsen.

  
Dag 4   Terugreis
 

Vandaag gaat u weer richting huis.

  
Prijzen, data, boeken

Start:  
Dagelijks mogelijk vanaf 1 april t/m 27 september  
Prijs €  Euro 
Per persoon voor een tweepersoonskamer 
3 x overnachtingen met ontbijt
205,00
   
Een toeslag wordt berekend voor :  
3 x éénpersoonskamer 90,00
3 x diner 105,00
3 x huurfiets 36,00
3 x E-Bike 75,00
Fietspech pas (€ 2,75 x 3) 8,25
   
Extra nacht 70,00
Accommodaties

Muiderberg - Hotel Het Rechthuis***

Praktische info

3 Overnachtingen inclusief

3 Sterren hotel

Ontbijt inclusief, Halfpension optioneel bij te boeken

Routeboekjes met toeristische informatie

Mogelijkheid tot het huren van fietsen

7-dagen per week service hotline

Parkeermogelijkheden bij starthotel

GPS tracks beschikbaar

Eventuele veerovertochten zijn niet inclusief