Dutch Bike Tours - E-mail: info@dutch-biketours.nl - Telefoon +31(0)24-3244712 - Fax +31(0)24-3608454 - WWW.DUTCH-BIKETOURS.NL

Veluwe Tour
6 dagen,  
€ 495

Introductie

Langs de boorden van de Veluwe…
De Veluwe-route is de fietsroute bij uitstek voor liefhebbers van fietsen door gevarieerde en  zeer aantrekkelijke gebieden en landschappen en het ook leuk vinden om wat rond te kijken in mooie, oude, en interessante steden en stadjes. U heeft de gelegenheid volop te genieten in bijvoorbeeld  Putten en Nunspeet aan de noordkant van de Veluwe en in de aan de noordkant gelegen plaatsen Epe en Ellecom (met diverse bezienswaardigheden) en Arnhem. Elke stad heeft zo z’n eigen charme voor de bezoeker.

Dag tot dag

Dag 1   Aankomst in Ede
 

Aankomst in Ede

  
Dag 2   Ede - Nunspeet 67 km 
 

Vanuit het hotel verlaat u Ede om na een rit door een bosrijke omgeving en langs de nabijgelegen Edese Heide komt u bij Otterlo en het Nationaal Park "de Hoge Veluwe. Via Harskamp en Stroe gaat de tocht verder naar Putten.

  
Dag 3   Nunspeet - Epe 57 km 
 

De route van vandaag brengt u via de oude hanzestad Hattem naar Epe.
In de omgeving van Hattem kunt u genieten van bossen, rivieroevers en de haven. De historisch binnenstad is zeker een bezoekje waard.

  
Dag 4   Epe - Ellecom 75 km 
 

Uitgerust van de vorige fietsdag en na verwerking van de vele indrukken die u heeft opgedaan onderweg en in de genoemde steden, begint u aan de route naar Ellecom. Deze route staat voor de helft in het teken van de rivier de IJssel en de aanliggende steden en plaatsen. In de eens zo machtige Hanzestad Deventer, prachtig gelegen aan de IJssel, is nog veel van het rijke verleden zichtbaar gebleven. Ditzelfde geldt eigenlijk ook voor de stad Zutphen, daar is ook veel "ouds maar zeer interessants te zien. Het is hier werkelijk een prachtig gebied barstens vol natuurschoon. De zuid-oostelijke rand van het Nationale Park Veluwezoom.

  
Dag 5   Ellecom - Ede 61 km 
 

Deze laatste fietsdag voert de route door een prachtig natuurgebied met bos en heide over de Posbank. Via Schaarsbergen voert de route u langs de noordkant van Arnhem (Openluchtmuseum, Burgers Zoo en Bush) naar Oosterbeek ( Airborne museum) U vervolgt u de route langs de Rijn en bij de Wageningsche Berg verlaat u de route en fietst rechtstreeks naar Ede voor de laatste overnachting.

  
Dag 6   De terugreis
  Na het ontbijt vertrekt u weer naar huis.
  
Prijzen, data, boeken

Start:  
Dagelijks mogelijk vanaf 1 april t/m 25 september  
   
Prijs €   Euro 
Per persoon voor een tweepersoonskamer 
5 x overnachtingen met ontbijt
495,00
   
Een toeslag wordt berekend voor :  
5 x éénpersoonskamer  150,00
5 x diner  150,00
5 x huurfiets  60,00
5 x E-Bike 125,00
Fietspech pas (€ 2,75 x 5) 13,75
   
Extra nacht  70,00
Accommodaties

Ede - Parkhotel de Bosrand***

Nunspeet - Fletcher Hotel Veldenbos***

Epe - Fletcher Hotel Epe****

Ellecom - Landgoed Avegoor****

Praktische info

5 Overnachtingen inclusief

3/4 Sterren hotels

Ontbijt inclusief, Halfpension optioneel bij te boeken

Routeboekjes met toeristische informatie

Mogelijkheid tot het huren van fietsen

7-dagen per week service hotline

Bagage vervoer inclusief

Ede/Wageningen

Parkeermogelijkheden bij starthotel

GPS tracks beschikbaar

Eventuele veerovertochten zijn niet inclusief