Dutch Bike Tours - E-mail: info@dutch-biketours.nl - Telefoon +31(0)24-3244712 - Fax +31(0)24-3608454 - WWW.DUTCH-BIKETOURS.NL

Postiljon Tour
7 dagen,  
€ 530

Introductie

Heerlijk fietsen door bos, heide, polders en riviervalleien...
De Postiljon Route is een mooie fietsroute door zeer aantrekkelijke en gevarieerde gebieden en stadjes, zoals het Nationaal Park de Veluwezoom met de Posbank en het rivieroeverreservaat de Blauwe Kamer aan de voet van de Grebbeberg. En langs de voormalige Hanzestadjes en- steden  zoals Hattem, Zwolle, Deventer, Zutphen, Harderwijk en Elburg. Ook deze route heeft het voordeel dat u overnacht in een uitstekend hotel en na een uitgebreid ontbijt de volgende dag weer fris op de fiets te stappen. En over de bagage hoeft u zich geen zorgen te maken, wij halen en brengen uw bagage.

Dag tot dag

Dag 1   Aankomst in Ede
 

Aankomst in Ede

  
Dag 2   Ede - Strand Nulde(Putten) 53 km 
 

Vanuit het hotel verlaat u Ede om na een rit door een bosrijke omgeving en langs de nabijgelegen Edese Heide komt u bij Otterlo en het Nationaal Park "de Hoge Veluwe. Via Harskamp en Stroe gaat de tocht verder naar Putten, om daarna af te buigen naar Strand Nulde. Dit is, net als het wat verderop gelegen Strand Horst, een recreatie- en watersportgebied aan het Nuldernauw/Veluwemeer, zeg maar aan de kust van de voormalige Zuiderzee

  
Dag 3   Strand Nulde(Putten) - Zwolle 76 km 
 

Uw weg vervolgend komt u in het mooie Hanzestadje Harderwijk. De mogelijkheden zijn hier legio om te genieten van oude bouwwerken zoals de Vispoort U verlaat u het "oude land om de route voort te zetten in het "nieuwe land langs de kust van het Veluwemeer tot het alleraardigst oude Hanzestadje stadje Elburg. Via Hattem (alweer zon "leuk Hanzestadje, bereikt u de Hanzestad Zwolle, het eindpuntvan deze fietsdag. Er zijn zoveel mooie oude bouwwerken, kerken, huizen, dat u er vele uren zou kunnen doorbrengen.

  
Dag 4   Zwolle - Deventer 44 km 
 

Deze dag staat voornamelijk in het teken van de rivier de IJssel. U passeert plaatsen als Wijhe en Olst. In de eens zo machtige Hanzestad Deventer, prachtig gelegen aan de IJssel, is nog veel van het rijke verleden zichtbaar gebleven.

  
Dag 5   Deventer - Arnhem 67 km 
 

Het eerste stuk van deze route voert ook door de IJsselvallei met zn prachtige weidse vergezichten. Na Zutphen en Brummen bereikt u de rand van het Nationale Park Veluwezoom. Het is hier werkelijk prachtig. De route gaat door bos en heide over de Posbank.

  
Dag 6   Arnhem - Ede 29 km 
 

De route van vandaag gaat van Arnhem door het zuidelijke deel van de Veluwe naar Oosterbeek/Renkum. Vervolgens fietst u langs de spoorbaan naar Ede.

  
Dag 7   De terugreis
 

Na het ontbijt vertrekt u weer naar huis.

  
Prijzen, data, boeken

Start:  
Dagelijks mogelijk vanaf 1 april t/m 24 september  
   
Prijs €   Euro
Per persoon voor een tweepersoonskamer 
6 x overnachtingen met ontbijt
514,00
   
Een toeslag wordt berekend voor :  
6 x éénpersoonskamer  180,00
6 x diner  180,00
6 x huurfiets  72,00
6 x E-Bike 150,00
Fietspech pas (€ 2,75 x 6) 16,50
   
Extra nacht  70,00
Accommodaties

Ede - Parkhotel de Bosrand***

Putten - Postillion Hotel Amersfoort****

Zwolle - Mercure Hotel Zwolle****

Deventer - Postillion Hotel***

Arnhem - Postillion Hotel***

Praktische info

6 Overnachtingen inclusief

3/4 Sterren hotels

Ontbijt inclusief, Halfpension optioneel bij te boeken

Routeboekjes met toeristische informatie

Mogelijkheid tot het huren van fietsen

7-dagen per week service hotline

Bagage vervoer inclusief

Ede-Wageningen

Parkeermogelijkheden bij starthotel

GPS tracks beschikbaar

Eventuele veerovertochten zijn niet inclusief