Dutch Bike Tours - E-mail: info@dutch-biketours.nl - Telefoon +31(0)24-3244712 - Fax +31(0)24-3608454 - WWW.DUTCH-BIKETOURS.NL

Veluwe Ster Tour
4 dagen,  
€ 280

Introductie

Stelt u zich eens voor: één worden met de natuur in haar puurste vorm, maar met de luxe en comfort van een koning. Met de fietsroutes van Dutch Bike Tours kan het! U fietst door uitgestrekte natuurgebieden over de Veluwe en ’s avonds verblijft u in het stijlvolle luxe Westcord Hotel de Veluwe, bekend om hun comfort, culinaire kwaliteiten en gastvrijheid. Zo combineert u fietsen in de natuur met luxe en comfort. De Veluwe Oost en de Veluwe West route verrasen u met een schat aan natuurschoon en interessante bezienswaardigheden. De route begint midden op de Veluwe, vanuit het plaatsje Garderen.

Dag tot dag

Dag 1   Aankomst in Garderen
 

Het Westcord Hotel de Veluwe ligt in een uniek stukje Nederland: midden op de Veluwe. Vandaag hebt u alle tijd om van de prachtige natuur in de omgeving te genieten. Maar ook het gezellige Garderen is zeker een bezoek waard.

  
Dag 2   Rondrit: knooppunten route Oost Veluwe 46 km 
 

Vandaag geniet u van maar liefst 46 kilometers puur natuurschoon. U fietst langs de Houtdorperveld Heide, de bossen rond landgoed Staverden, de Hoog Soerense Bossen en de Asslese Heide. Ook vandaag passeert u weer allerlei plaatsjes die een lust zijn voor het oog, zoals Elspeet, Uddel en het bosrijke gehucht Nieuw-Milligen. Na 46 kilometer fietsen is het tijd om uit te rusten in uw sfeervolle Westcord de Veluwe.

  
Dag 3   Rondrit: knooppunten route West Veluwe 40 km 
 

De laatste 40 kilometers van uw fietsvakantie brengen u langs de mooiste plekjes van de West Veluwe. U fietst door de prachtige natuurgebieden van landgoed Boeschoten, de omgeving Voorthuizen en de Appelse Heide. De route brengt u via Steenenkamer naar Putten, het Sprielder Bos en het Solse Gat. Via het gehucht Drie fietst u weer terug naar Garderen.

  
Dag 4   de terugreis
 

Vandaag eindigt de Veluwe route. Maar niet nadat u zich voor de laatste keer hebt laten verwennen met een uitgebreid ontbijt. Na het ontbijt vertrekt u richting huis.

  
Prijzen, data, boeken

Start:  
Dagelijks mogelijk vanaf 1 april t/m 27 september  
   
Prijs €   Euro 

Per persoon voor een tweepersoonskamer
3 x overnachtingen met ontbijt 

280,00
   
Een toeslag wordt berekend voor :   
3 x éénpersoonskamer 90,00
3 x diner 105,00
3 x huurfiets 36,00
3 x E-Bike 75,00
Fietspech pas (€ 2,75 x 3) 8,25
   
Extra nacht 70,00
Accommodaties

Garderen - Westcord Hotel de Veluwe ****

Praktische info

 

 

3 Overnachtingen inclusief

4 Sterren hotel

Ontbijt inclusief, Halfpension optioneel bij te boeken

Routeboekjes met toeristische informatie

Mogelijkheid tot het huren van fietsen

7-dagen per week service hotline

Bagage vervoer inclusief

Putten

Parkeermogelijkheden bij starthotel

GPS tracks beschikbaar

Eventuele veerovertochten zijn niet inclusief