Dutch Bike Tours - E-mail: info@dutch-biketours.nl - Telefoon +31(0)24-3244712 - Fax +31(0)24-3608454 - WWW.DUTCH-BIKETOURS.NL

Fietsen met Kinderen Zuid-Holland noord
6 dagen,  
€ 410

Introductie

Lol trappen, niet doortrappen

Een mooie fietsvakantie voor gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden. U rijdt in uw eigen tempo over autoluwe wegen. Voor de kinderen kunt u bovendien speciale kinderfietsen, aanhangfietsen en kinderzitjes huren. Deze familietour biedt veel afwisseling, avontuur spanning en vertier voor de kinderen zoals een tochtje een tocht langs beroemde en bijzondere plekjes in Koninklijk Den Haag zoals het paleis Noordeinde of het huis Den Bosch of Madurodam waar je ontdekt wat Nederland zo bijzonder maakt: Amsterdamse grachtenpanden, de Domtoren in Utrecht, het Binnenhof in Den Haag met de Gouden Koets en een deel van de Deltawerken. Je fietst langs het stand door de duinen en bossen naar Noordwijk waar je een dagje aan het strand kunt doorbrengen of een bezoek aan Space Expo waar alles over ruimtevaart te zien en te beleven is.

Een echte aanrader deze familie fietsvakantie met veel spanning en avontuur. 

 


Dag tot dag

Dag 1   Aankomst in Zoetermeer
 

Het hotel ligt mooi in het centrum van Zoetermeer en dichtbij de stad Den Haag. Zoetermeer is een bruisende stad met Snowworld, waar je het hele jaar kunt skiën en snowboarden. Er is ook een outdoor klimpark met diverse klimroute op verschillende hoogtes. Of je suist met een  ALPINE COASTER met een duizelingwekkende vaart door het klimpark naar beneden!

  
Dag 2   Zoetermeer – Den Haag – Zoetermeer 34 km 
 

Na het uitgebreide ontbijt stapt op de fiets voor de eerste  dagtrip naar Den Haag. Je fietst langs het koninklijk paleis Den Bosch naar Den Haag. In het Koninklijke Den Haag is veel te zien in te doen en na afloop fietst u terug naar Zoetermeer. Een mooie tocht langs de prachtige buitenhuizen van de Vliet, de grote waterplas, recreatiegebied Vlietlande en het waanzinnige poldergebied rondom Stompwijk en Zoeterwoude.

  
Dag 3   Zoetermeer –Noordwijk aan Zee 31 km 
 

Je fietst door Wassenaar bestaande  uit een dorpskern met daaromheen een bosrijke omgeving met veel villa's en landhuizen. Vele hiervan zijn vanouds buitenplaatsen, zomerverblijven voor welgestelde stedelingen. Behalve aan veel vermogende bewoners bieden deze onderdak aan bedrijven en consulaten. En misschien staat een bezoek aan het attractiepark Duinrell met zijn achtbaan Dragonfly of het glijbanenparadijs ook het programma? Je fietst verder lang het strand en door de duinen en bossen naar Noordwijk aan Zee. Een bruisende kustplaats met internationale allure en gelegen in het beroemde bloembollengebied. Noordwijk is de ultieme droombestemming. Je hebt een grote keuze aan goede accommodaties, restaurants en terrasjes. Bij een zomers dagje kun je pootje baden of grote zandkastelen bouwen aan de branding. Of om, met je voeten in het zand, de zon te zien ondergaan in de zee.

  
Dag 4   Noordwijk aan Zee- Rondje Bloembollenvelden 18 km 
 

Vandaag staat er een tochtje op de planning langs de bloemenvelden gepland en als deze open is naar de Keukenhof in Lisse. Een  park staat vol met bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen. Ook kan je een bezoek brengen aan of een bezoek aan Space Expo waar alles over ruimtevaart te zien en te beleven is. Of bij mooi weer een bezoek aan zee en strand! 

  
Dag 5   Noordwijk aan Zee – Zoetermeer 32 km 
 

Vandaag fietsen we terug over Katwijk, Leiden en Voorschoten terug naar Zoetermeer. De visserij op de Noordzee is voor Katwijk aan Zee eeuwenlang een belangrijke bron van bestaan geweest. Door het ontbreken van een haven, viste men vanaf het strand met platbodemschepen. Na het historische Leiden, de geboorteplaats van de grote schilder Rembrandt van Rijn fietsen we naar Voorschoten. Een bezoekje aan Leiden met zijn mooie grachten is zeker de moeite waard. Via Voorschoten, een prachtig groen dorp, bereik je weer Zoetermeer. 

  
Dag 6   De terugreis
 
  
Prijzen, data, boeken

Start:  
Dagelijks mogelijk vanaf 1 april t/m 25 september  
Let op: in de maand augustus zijn er geen familiekamers (4pk) meer beschikbaar  
Prijs €   Euro 
Per persoon voor een tweepersoonskamer 
5 x overnachtingen met ontbijt
410,00
Per kind (t/m 11 jaar) bij de ouders op de kamer
5 x overnachtingen met ontbijt
180,00
   
Een toeslag wordt berekend voor :  
5 x éénpersoonskamer  150,00
5 x diner  150,00
5 x diner kinderen (3 t/m 11 jaar) 100,00
5 x huurfiets  60,00
5 x huurfiets kind 50,00
5 x E-Bike 125,00
Aanhangfiets (€ 8 x 5) 40,00
Fietspech pas (€ 2,75 x 5) 13,75
   
Extra nacht  70,00
Accommodaties

Zoetermeer - Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag****

Noordwijk - Golden Tulip Noordwijk Beach****

Praktische info

5 overnachtingen inclusief

3/4 Sterren hotels

Ontbijt inclusief, Halfpension optioneel bij te boeken

Routeboekjes met toeristische informatie

Mogelijkheid tot het huren van fietsen

7-dagen per week service hotline

Bagage vervoer inclusief

Zoetermeer

Parkeermogelijkheden bij starthotel

GPS tracks beschikbaar

Eventuele veerovertochten zijn niet inclusief