dbt
com
de
it
fr
es
Brussel Grote Markt
Fietsvakantie ZOEKER
Fietsvakantie-
ZOEKER
Fietsdagen
Afstand
Amsterdam - Brussel
Amsterdam - Brussel
Soort :
Hybride :
E-Bike :
Reisduur :
8 dagen
Fietsdagen :
 6
Comfort :
Periode:
apr mei jun jul aug sep
Code:
8-16
Cultuur Natuur Steden Historie Amsterdam
Prijs vanaf € 894
Amsterdam - Brussel
Bekijk Foto's

Amsterdam - Brussel

Print

Fietsvakantie: Amsterdam - Brussel - 8 dagen

Deze sportieve, internationale fietsvakantie start in het hart van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en eindigt in het Europese epicentrum: Brussel. Een 340 km lange aaneenrijging van wel zeer bijzondere, historisch waardevolle Hollandse en Vlaamse steden. Ze worden afgewisseld met de rust die uitgaat van het typische Hollandse en Vlaamse landschap met zijn vaak eeuwenoude boerderijen en dominerende kerktorens.

Wilt u meer zien van België? Vraag naar de mogelijkheden voor extra fietsdagen naar Mechelen en Brugge of kijk op de website van ons andere label Belgian Biketours. Als u een extra week de tijd heeft, kunt u zelfs nog verder naar Gent of Brugge fietsen.  

Houd er rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om op elke locatie te starten/finishen met een fietsverhuur, onze fietsleverancier kan de fietsen niet overal leveren. Als je onze fietsen wilt huren, overleg dan met ons welke start-/eindlocatie in België geschikt is.

lees meer >>
Route
Dag 1: Aankomst Amsterdam
Dag 2: Amsterdam - Gouda/Oudewater/Bodegraven
Dag 3: Gouda/Oudewater/Bodegraven - Papendrecht
Dag 4: Papendrecht - Bergen op Zoom
Dag 5: Bergen op Zoom - Antwerpen
Dag 6: Antwerpen - Leuven
Dag 7: Leuven – Brussel
Dag 8: Vertrek Brussel

Dag 1:    Aankomst Amsterdam

Uw fietsvakantie begint in Amsterdam, een van Europa ’s kroonjuwelen. Met zóveel vertier en bezienswaardigheden, is een bruisender begin bijna niet denkbaar. Komt u tijdig aan in de hoofdstad, maak dan een wandeling door het magnifieke centrum. Alleen al met het bezichtigen van de karakteristieke herenhuizen, gelegen aan de prachtige, zeventiende-eeuwse grachten (UNESCO status), kunt u zich meer dan een dag vermaken. Heeft u nog tijd en energie over? Slenter dan bijvoorbeeld door het fameuze ‘red light district’ dat jaarlijks miljoenen nieuwsgierigen trekt of bewonder het uiteenlopende straatvariété op het gezellige Rembrandtplein.

Dag 2:    Amsterdam - Gouda/Oudewater/Bodegraven
68 km

De eerste etappe voert u door het waterrijke, Groene Hart van Holland. Een waar fietsparadijs met typische veen- en polderlandschappen, kleine boerendorpen.

Uw tocht eindigt in het Middeleeuwse Gouda. Wandel door het prachtig bewaard gebleven centrum en bezoek het oude stadhuis en de Sint-Janskerk. Koop onderweg wat vers gebakken Goudse stroopwafels en natuurlijk Gouda, misschien wel de beroemdste kaas ter wereld.

Vanwege beschikbaarheids redenen kan het zijn dat u verblijft in Oudewater of Bodegraven in plaats van Gouda. 

Dag 3:    Gouda/Oudewater/Bodegraven - Papendrecht
51 km

Na de stad Gouda, wereldberoemd om de gelijknamige Goudse kaas, stroopwafels en kaarsen bereiken we Kinderdijk. Daar staan 19 molens majestueus achter elkaar op een rij. De eindbestemming is Papendrecht net ten noorden van Dordrecht, wat één van de oudste steden van Nederland is. In de oude havenwijk vindt u vele monumentale panden.

Dag 4:    Papendrecht - Bergen op Zoom
69 km

Het eerste deel van deze etappe voert u vlak langs één van Europa ‘s weinige zoetwatergetijdengebieden: het waterrijke, Nationale Park de Biesbosch. Hierna verlaat u de provincie Zuid-Holland en peddelt, via de Moerdijkbrug over het indrukwekkende water van het Hollands Diep, de provincie Noord-Brabant binnen. U passeert typische Brabantse dorpjes die zich één voor één goed lenen voor een koffiestop. Vandaag is uw eindbestemming de meer dan 800 jaar oude Markiezenstad Bergen op Zoom. De smalle straatjes, oude pleintjes en honderden monumenten getuigen van een rijk en bewogen verleden. Bezoek zeker de parel van de stad: het stadspaleis Markiezenhof, alvorens u neerstrijkt op een van de vele, gezellige terrassen.

Let op! U volgt enkel de fietsroute door de Biebosch op dagen dat het pontje 't Leeuweveerke vaart. Deze gaat niet dagelijks. Op de dagen dat deze niet vaart, volgt u de alternatieve route.

Dag 5:    Bergen op Zoom - Antwerpen
57 km

Vandaag komt u tussen de steden op adem in de prachtige, bosrijke natuur van de Wouwse Plantage, het Staatsnatuurreservaat Kalmthoutse Heide en de bossen rondom Brasschaat, gelegen juist boven Antwerpen. Nabij Huybergen passeert u de Nederlands-Belgische grens. De route brengt u uiteindelijk langs de Scheldekaaien tot in het historisch-toeristisch hart van Antwerpen, de grootste stad van Vlaanderen en de belangrijkste havenstad van België. Het prachtige, historisch centrum  behoort terecht tot het best bezochte deel van de stad. Heeft u nog tijd over bezoek dan zeker ook het hippe ‘t Zuid of Het Eilandje, waar obscure barretjes en dito restaurants hebben plaatsgemaakt voor trendy etablissementen.
Heeft u dorst? Bezoek dan - inclusief degustatie - het in 2015 geopende bezoekerscentrum van de Antwerpse bierbrouwerij De Koninck (sinds 1833), met name bekend om haar ‘Bollekes’

Dag 6:    Antwerpen - Leuven
68 km

Via het platteland ten zuiden van Antwerpen komt u bij Rumst aan bij het drierivierenpunt, waar de rivieren Nete en Dijle samen de Rupel vormen, met zijn krappe 10 km de kortste rivier van het land. Fietsend langs de Dijle rijdt u het eeuwenoude Mechelen binnen tot onder de toren van de Sint-Rombouts kathedraal. Misschien tijd voor een korte bezoek gecombineerd met een lunchstop?

Verder gaat het langs de Dijlerivier op weg naar uw eindbestemming Leuven. Hopelijk bent u deze dag vroeg begonnen. Het zou namelijk jammer zijn als er geen tijd meer is voor een wandeling door de aangename studentenstad Leuven, waar de oudste huizen dateren uit de 14e en 15e eeuw. Bezoek het Groot Begijnhof uit 1234 en de vroeg-Gotische Sint-Jan de Doperkerk uit 1304. Eindig uw verkenning op de gezellige Oude Markt die, vanwege de enorme hoeveelheid cafés, als bijnaam de langste toog ter wereld heeft verkregen.

U kunt ook kiezen voor een kortere (maar wellicht minder fraaie) route van 63 km langs het Leuven-Dijle kanaal. 

Dag 7:    Leuven – Brussel
40 km

Vandaag gaat het over de Brabantse heuvels en door het uitgestrekte, bollende Zoniënwoud naar het centrum van onze prachtige Europese hoofdstad: Brussel. Gezien de korte afstanden tussen beide steden en de nabijheid van stations langs de route is een combinatie trein-fiets gemakkelijk te realiseren.
Zorg in ieder geval dat u voldoende tijd hebt voor deze parel van België, want naast het overbekende Manneken Pis, de allerlekkerste wafels, pralines en pintjes is Brussel ook de stad waar cultuur snuiven, funshoppen en gastronomisch vertier tot grote hoogte stijgt. Loop in ieder geval voor u aan tafel gaat over de schitterende Grote Markt. Want een ding staat vast: evenals uw startpunt Amsterdam laat Brussel zich niet in één dag kennen.

Dag 8:    Vertrek Brussel

Na het ontbijt eindigt uw reis.

Prijzen

Start:
Alleen op maandag vanaf begin april t/m half september

Let op! Bij de volgende data is een minimaal verblijf van 2 nachten achter elkaar verplicht in Amsterdam (en wordt een hogere prijs berekend):
29, 30 en 31 maart 2024
20 april 2024
26 en 27 april 2024
9, 10 en 11 mei 2024
17,18 en 19 mei 2024


Prijs p.p.
2-persoonskamer, ontbijt 889.00
1-persoonskamer, ontbijt 1,309.00
Extra nacht tweepersoonskamer (logies/ontbijt) 105.00
Extra nacht tweepersoonskamer (logies/ontbijt) Amsterdam 100.00
Upgrades p.p.p.n.
NH Collection Antwerp Centre, Antwerpen 20.00
Westcord Art Hotel, Amsterdam 10.00
Toeslagen per persoon
Overnachting in Amsterdam op zaterdag 25.00
Overnachting in Amsterdam van:
20/04/2024 - 20/04/2024
26/04/2024 - 27/04/2024
09/05/2024 - 11/05/2024
17/05/2024 - 19/05/2024
40.00
Huurfiets (d/h)
Kinderfiets 77.00
Hybride 91.00
Elektrische fiets 189.00
Extra service
Kinder zitje € 5.00 x 7 35.00
Fiets diefstalverzekering € 3.00 x 7 21.00
E-bike diefstalverzekering € 6.00 x 7 42.00
Extra bagage € 5.00 x 7 35.00
Aanhangfiets € 6.00 x 7 42.00
Kinderkar € 17.50 x 7 122.50
Fietshelm per stuk 10.00
SGR per stuk 5.00

Startplaats:
Amsterdam

Accommodaties

Hieronder staan de accommodaties die wij standaard boeken voor deze reis. Ze zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en ingesteld op fietsers. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad en toilet. Mocht één van de hotels zijn volgeboekt, dan proberen wij een vergelijkbaar alternatief te boeken waar mogelijk.
Bij het selecteren van de hotels proberen wij zo veel mogelijk rekening te houden met een veilige afgesloten fietsenstalling. Echter kunnen we dit niet bij alle hotels garanderen en is dit mede afhankelijk van het aantal fietsen van andere hotelgasten.  

Westcord Art Hotel ***/**** (Amsterdam)
Best Western Hotel Gouda **** (Gouda)
Leonardo Hotel Papendrecht **** (Papendrecht)
Grand Hotel De Draak **** (Bergen op Zoom)
Van der Valk Hotel Antwerp **** (Antwerpen)
Radisson Park Inn *** (Leuven)
NH Brussels EU Berlaymont **** (Brussel)
Fietsen

Als u niet zelf uw eigen fiets mee wenst te nemen, kunt u bij ons een fiets huren. Onze toerfietsen zijn 24-versnellingen. Hieronder vindt u alle informatie over onze huurfietsen.

Bij uw eerste hotel staan uw huurfietsen voor u klaar. De receptiemedewerkers van het hotel geven u de sleutels van uw fietsen en wijzen u naar de fietsenstalling. Alle fietsen zijn voorzien van kettingsloten.

Waarom Nederlanders geen helm dragen!

 

 

 

 

 

Onze hybride fietsen hebben 24-versnellingen met handremmen. 
De hybride fiets weegt ca. 16,5 kilo.

Huurfiets

De e-bikes hebben een kleine elektromotor en accu, die bij de hotels opgeladen kunnen worden. U moet nog steeds trappen: een e-bike maakt het trappen alleen veel gemakkelijker. Enige ervaring met e-bikes wordt aanbevolen, omdat de fietsen sneller accelereren en zwaarder zijn dan gewone fietsen (door de elektromotor). Een e-bike weegt ca. 25 kilo. De actieradius op een volle batterij is +/- 100 KM. Voor de e-bike adviseren wij een minimale hoogte van 160 cm.

E-bike

Voor kinderen met een lichaamslengte van tenminste 125 cm hebben wij ook kinderfietsen beschikbaar (deze zijn 24”of 26” voor kinderen die groter zijn dan 140 cm).
Een kinderfiets heeft handremmen en ten minste 7-versnellingen.
De maximale lichaamslengte voor een kinderfiets is 155 cm. 

24" kinderfiets:

26" kinderfiets:

Kinderfiets 26 inch

Bidon

Dutch Biketours verzorgt geen waterflessen of bidons. Daarnaast kunnen wij ook niet garanderen dat er een bidonhouder op de fiets zit. U ontvangt altijd één fietstas, dus u kunt uw bidon altijd in uw fietstas opbergen. 


Fietsbel

Al onze huurfietsen hebben een fietsbel.


Fietstas

Eén fietstas is inclusief bij onze standaard hybride fietsen en e-bikes. 

Hoogte: 42 cm
Diepte voorkant naar zijkant: 17 cm
Breedte bovenkant: 32 cm
Breedte onderkant: 23 cm
Inhoud: 20 liter

De fietstassen hebben een gemakkelijk click-on/click-off systeem. De fietstassen zijn waterdicht, zodat uw spullen droog zullen blijven.


Fietsverlichting

Al onze huurfietsen hebben voor- en achterverlichting. Wanneer u op het knopje op de lamp drukt, zal deze drie keer flitsen. Dit betekent dat de verlichting automatisch aan gaat zodra het donker wordt.

Als u nogmaals drukt, flitst de lamp één keer en zijn de lampen uitgeschakeld.


Helmen

Helmen zijn niet verplicht in Nederland, maar kunnen gehuurd worden voor € 10,- per stuk.
Beschikbare maten: Volwassenen: 54 - 61 cm, Kinderen: 50 - 55 cm (alleen voor kinderen vanaf 5 jaar).


Kinderzitjes

Voor kinderen tot 30 maanden oud (max. 15 kilo) is het mogelijk om een voorzitje te huren. Dit is niet mogelijk bij e-bikes, in verband met de display van de fiets.

Voor kinderen ouder dan 30 maanden (max. 22 kilo) is het mogelijk om een achterzitje te huren. Dit is ook mogelijk bij een e-bike.

De prijs voor beide type zitjes is € 5,- per dag.


Pedalen

Al onze huurfietsen komen met reguliere pedalen, dus geen click- of SPD pedalen.


Quickrelease

Al onze huurfietsen hebben een quickrelease systeem. Hierdoor wordt het aanpassen van de hoogte van de sturen en zadels gemakkelijk en heeft u geen gereedschap nodig.


Remmen

Al onze huurfietsen voor volwassenen hebben handremmen. 


Reparatieset

Er wordt een klein bandenplaksetje meegeleverd, welke u kunt vinden in uw fietstas. Wanneer een huurfiets een ander probleem heeft, raden wij u altijd aan om naar een fietsenmaker te gaan of om het noodnummer voor fietspech te bellen. Dit laatste telefoonnummer vindt u in uw reisbescheiden, indien u deze service heeft bijgeboekt.


Sloten

Onze huurfietsen hebben een insteekslot (een kabelslot dat aan het ringslot van de fiets vastzit, zie afbeelding).

U moet uw fietsleutel een kwartslag draaien, de pin van het kabelslot uit het ringslot halen en deze vastmaken om een paal/hek etc.

Wanneer u de pin weer terugsteekt in het ringslot, dient u het ringlsot vervolgens op slot te zetten zoals u gewend hebt en beide sloten zullen op slot zitten.


Zadels

Zadels kunnen gemakkelijk in hoogte versteld worden zonder gereedschap, zie 'Quickrelease'.
De zadels hebben geen gelcover.


We hebben een beperkt aantal tandems beschikbaar op aanvraag.
Tandems zijn geschikt voor twee volwassenen.
De framemaat van de tandems zijn 48 cm.
We gebruiken voornamelijk het model Victoria Spezial 8.7.
Deze tandem heeft 24-derailleur versnellingen of nuvinci versnellingen.
De hoogte van de sturen kan niet worden aangepast.

We hebben een beperkt aantal familietandems beschikbaar op aanvraag. 
De familietandems hebben 7-versnellingen en zijn geschikt voor één volwassene en één kind van tenminste 125 cm groot.

Een aanhangfiets is een goed alternatief voor kinderen tussen ca. 100 cm en 125 cm groot. Kinderen kunnen zelf fietsen op hun eigen tempo, maar hoeven zich niet bezig te houden met het overige verkeer.

De aanhangfiets is niet voor alle reizen beschikbaar. 

 

Een kinderkar kan gebruikt worden voor maximaal twee kinderen van maximaal 100 cm en maximaal 35 kilo in totaal. 
Wij gebruiken voornamelijk de XLC Duo 2 kinderkar.
Een kinderkar is niet mogelijk in combinatie met een e-bike.

Lekker fietsen en veel kilometers fietsplezier, dat wensen we u toe. Maar helaas is er een kans (hoe klein ook) op pech onderweg. Daarom is er nu de pech-onderweg-service via onze partner ANWB pechhulp. Deze service is €4 per fiets per dag. U ontvangt een pechpas waarmee u als het ware altijd uw fietsenmaker bij de hand heeft, die u in geval van pech kosteloos verder helpt. Bij eigen fietsen betaalt u alleen de nieuwe onderdelen, bij huurfietsen dragen wij zorg voor de betaling.
De Pechhulppas geeft recht op kosteloze reparatie bij pech onderweg. Kan uw fiets op de pechlocatie niet gemaakt worden of kunt u niet meer verder fietsen, dan vervoert ANWB u en uw rijwiel.
Fietst u samen met iemand anders, dan vervoert ANWB ook uw reisgenoot en diens fiets (max. 1 extra persoon). Samen uit, samen thuis!

Wilt u uw fiets verzekeren tegen diefstal?
Dat kan. Dit kost €3,- per dag per standaard hybride fiets.
Voor een e-bike, premium fiets of race fiets kost dit €6,- per dag per fiets.
Zie ook de voorwaarden voor huurfietsen.

Als een huurfiets gestolen wordt of beschadigd raakt, houden we de gast verantwoordelijk.
Als uw verzekering deze zaken niet vergoed, dient u de eventuele kosten zelf te betalen.

Artikel 1 Huursom
De huursom is bepaald aan de hand van het bij de boeking geldende tarief of is naderhand overeengekomen. De tarieven staan vermeld op de website van Dutch Biketours. 

Artikel 2 Betaling
a. De huursom evenals alle andere te zake van de huurovereenkomst verschuldigde bedragen dienen vóór de beschikbaar stelling van de fiets(en) te zijn voldaan

b. Indien de huurder door welke oorzaak dan ook geen gebruik kan maken van de fiets(en) draagt de verhuurder voor de daaruit voortvloeiende kosten en schaden geen aansprakelijkheid.

c. In het geval in het vorige lid bedoeld blijft de huurder verplicht de volledige huursom en eventuele andere in de (af-)rekening vermelde bedragen te voldoen, in overeenstemming met de reisvoorwaarden van Dutch Bike Tours tenzij hij met betrekking tot de huursom aantoont, dat het niet kunnen gebruiken van de fiets(en) een gevolg was van een defect dat al aanwezig was bij de aanvang van de huurperiode. 

Artikel 3 Huurperiode
a. De huurperiode is de periode gelegen tussen de tijdstippen van aanvang (dag van aankomst) en einde (dag vóór vertrek) van de fietsvakantie, conform de boekingsbevestiging.

b. Verlenging van de huurperiode kan slechts plaatsvinden na toestemming van de verhuurder en wel tegen de (verlengings-)tarieven als bedoeld in artikel 1.

c. Tussentijdse inlevering van de fiets(en) doet de huurovereenkomst eindigen zonder dat recht op vermindering van de in het contract vermelde of de wegens verlenging vermeerderde huursom bestaat.

d. De fiets(en) moet(en) bij het uitgiftehotel worden ingeleverd uiterlijk op de in de betreffende boekingsbevestiging overeengekomen periode.

e. Zijn de fiets(en) niet binnen de overeengekomen huurperiode bij het beginhotel ingeleverd, dan loopt de huur door tot het tijdstip dat de fiets(en) wordt (worden) ingeleverd of door de verhuurder is (zijn) ontvangen, tegen de tarieven als bedoeld in artikel 1, vermeerderd met een boete van € 25,00 voor elke dag dat de fiets(en) te laat wordt (worden) ingeleverd of ontvangen zijn en onverminderd het recht op vergoeding van eventuele door de verhuurder te lijden kosten en schaden.

f. Onverminderd het bepaalde in het vorige lid heeft de verhuurder in dat geval het recht om de huurovereenkomst ontbonden te verklaren zonder rechterlijke tussenkomst en de teruggave van de fiets(en) onverwijld te vorderen of deze terug te nemen waar en bij wie de fiets(en) zich ook bevindt (bevinden). Deze bevoegdheid heeft de verhuurder ook indien de huurder enige voorwaarden van de huurovereenkomst niet naleeft. 

Artikel 4 Gebruik
a. De fiets(en) mag (mogen) slechts gebruikt worden overeenkomstig hun normale bestemming en door de in het huurcontract genoemde berijders(s). De fiets(en) moet(en) bij verhuurders adres schoon worden ingeleverd in de staat waarin de fiets(en) werd(en) ontvangen.

b. De huurder dient als een goed huisvader voor de fiets(en) te zorgen. Zo dient huurder alle voorzorgsmaatregelen te treffen tegen beschadigingen, verlies of diefstal.

c. De fiets(en) mag (mogen) niet gebruikt worden op het strand of op zandpaden in de duinen, behalve wanneer geen gebruik gemaakt kan worden van verharde paden en/of wegen.

Artikel 5 Schade, verlies en diefstal
a. De huurder is aansprakelijk voor beschadigingen aan of verlies van de fiets(en) of onderdelen daarvan, zomede van fietssleutels en ketting(en)/sloten, tegen bedragen welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld,. De fiets(en) is (zijn) niet verzekerd tegen aansprakelijkheid- of cascoschade.

Artikel 6. Verzekering tegen diefstal
a. De fiets(en) kan (kunnen) verzekerd worden tegen diefstal. Verzekerd is: Schade door diefstal van de fiets, evenals schade aan de fiets als gevolg van die diefstal. Schade ten gevolge van een poging tot diefstal of diefstal van onderdelen is niet verzekerd. 

Artikel 7. Premie
a. De premie voor de diefstalverzekering bedraagt € 3,00 per dag per standaard hybride fiets.

Voor een elektrische fiets, premium fiets of racefiets € 6,00 per dag per fiets. Het in rekening te brengen aantal dagen is in overeenstemming met het aantal fietsdagen zoals vermeld in de boekingsbevestiging. 

Artikel 8. Aansprakelijkheid
a. Heeft de huurder vooraf geen fietsverzekering bij de verhuurder afgesloten dan is de huurder volledig aansprakelijk voor het bedrag welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld.

b. Heeft de huurder wel een diefstal verzekering bij de verhuurder afgesloten, maar de huurfiets niet met het vaste slot op slot gezet, kan aan de verhuurder niet het originele fietssleuteltje overhandigen en kan een door de politie opgemaakt proces-verbaal niet overleggen, dan is de huurder volledig aansprakelijk voor het bedrag welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld. 

Artikel 9. Kosten tijdens huurperiode
Alle lasten en belastingen ter zake van de fiets(en) is (zijn) voor rekening van de huurder. Evenzo zijn voor zijn rekening alle kosten aan het gebruik daarvan verbonden, zoals stalling, onderhoud en reparaties.

Praktische info

7 Overnachtingen inclusief

3/4 Sterren hotels

Toeristenbelasting inbegrepen

Ontbijt inclusief

Gedetailleerde route-boekjes met kaarten en toeristische informatie

Mogelijkheid tot het huren van fietsen

7-dagen per week service hotline

Bagage vervoer inclusief

Amsterdam Sloterdijk / Amsterdam CS

Parkeermogelijkheden bij starthotel

GPS tracks beschikbaar

Eventuele veerovertochten zijn niet inclusief

Niet inbegrepen is de Trein terug naar Amsterdam

Reis info

De dichtstbijzijnde luchthaven is Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

De trein van Schiphol naar Amsterdam Sloterdijk vertrekt 6 keer per uur. De reistijd is ongeveer 10 minuten. Een enkele reis kost ca. € 4, - per persoon excl. fiets.

Kijk voor dienstregelingen en tickets op www.ns.nl. Voor busdetails, hoe het hotel te bereiken, check: www.9292.nl.

Brussel is de eindbestemming van deze reis. U kunt vanaf Brussel Aiport (BRU) terug vliegen of met de trein kunt u terug reizen.

Misschien vindt u deze reizen ook leuk:

Dutch Bike Tours gebruikt cookies om de website te beheren, om u gepersonaliseerde inhoud te tonen en om zakelijke doelen te beheren. Hieronder vindt u meer informatie over hoe we cookies gebruiken. U kunt alle cookies accepteren, ze individueel selecteren of ze allemaal afwijzen. Om meer te weten te komen over ons cookiebeleid, kunt u op elk moment de speciale pagina bezoeken

extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice