dbt
com
de
it
fr
es
Fietsvakantie ZOEKER
Fietsvakantie-
ZOEKER
Fietsdagen
Afstand
Duinhotel Burgh Haamstede
Duinhotel Burgh Haamstede
Soort :
Hybride :
E-Bike :
Reisduur :
6 dagen
Fietsdagen :
 4
Comfort :
Periode:
mrt apr mei jun jul aug sep
Code:
6-10
Strand Natuur
Prijs vanaf € 530
Duinhotel Burgh Haamstede
Bekijk Foto's

Duinhotel Burgh Haamstede

Print

Fietsvakantie: Duinhotel Burgh Haamstede - 6 dagen

Bij aankomst in de provincie Zeeland voelt u gelijk het vakantiegevoel over u heen komen. De zilte geur van de zee, het uitzicht op het water en de natuurlijke schoonheid zorgen voor rust, vrijheid en ruimte voor recreatie. Laat u betoveren en geniet van deze magische regio. Zeeland heeft veel moois te bieden. 

Als u op de aankomst- en/of vertrekdag wilt fietsen, vraag dan middels het opmerkingenveld in het boekingsformulier extra dagen fietshuur aan.

lees meer >>
Route
Dag 1: Aankomst in Burgh-Haamstede
Dag 2: Rondrit Noord-Beveland Walcheren
Dag 3: Rondrit Schouwen-Duiveland
Dag 4: Rondrit Goeree-Overflakkee
Dag 5: Rondrit Schouwen-Duivenland - Zierikzee
Dag 6: Terugreis

Dag 1:    Aankomst in Burgh-Haamstede

Aankomst in Burgh-Haamstede

Dag 2:    Rondrit Noord-Beveland Walcheren
56 km

De Oosterscheldekering (Nederlands: Oosterscheldekering) is onderdeel van de Deltawerken, die de provincie Zeeland moet beschermen tegen stormvloeden en overstromingen. De route van vandaag brengt u over naar het eiland van de versterkte Noord-Beveland. Noord-Beveland is het kleinste van de eilanden van Zeeland en uniek gelegen tussen de Noordzee, de Oosterschelde en het prachtige watersportgebied het Veerse meer. Op deze route door groene velden en originele Zeeuwse dorpjes, waar de tijd lijkt stil te staan, denkt je dat je in een andere wereld bent. Neem de veerboot naar het prachtige dorpje Veere - een goede plek voor een heerlijke lunch met vis specialiteiten.

Dag 3:    Rondrit Schouwen-Duiveland
45 km

Vandaag ontdekt u tijdens deze rondrit het eiland Schouwen-Duiveland met de grote verscheidenheid aan natuurlijke landschappen, bloemen en vogels. Laat u betoveren door witte stranden, groene duinen, bossen en uitgestrekte weilanden. Eerst fiets u van het centrum van Burgh Haamstede langs het kasteel Haamstede, naar de beroemde badplaats Renesse. Een prima plek om op het terras te genieten met een kopje koffie en gebak. Vervolgens gaat u verder door weiden en kleine dorpjes en dan richting Oosterschelde. 

Dag 4:    Rondrit Goeree-Overflakkee
59 km

De huidige fietstocht brengt ons naar het eiland Goeree-Overflakkee naar Ouddorp. Geniet van het prachtige landschap met uitgestrekte polders, duinen en de gouden zandstranden. Over de Grevelingendam bereik u Ouddorp, het oudste dorp van Goeree-Overflakkee. Veel Nederlandse en Duitse toeristen een bezoek aan de plaats vanwege de prachtige ligging aan de zee. Ouddorp is ook een populaire plek voor surfers. Geniet van een kopje koffie of een drankje in een van de cafes. Volg dan de aanwijzingen en verder terug naar het eiland Schouwen-Duiveland. Vergeet niet om enkele typische Zeeuwse specialiteiten, zoals een "bolus" (zoet gebak) of een "Schouws Aalroll" (Aalbrötchen) te proberen.

Dag 5:    Rondrit Schouwen-Duivenland - Zierikzee
55 km

Vandaag wacht weer een unieke ervaring op u. U blijft op het eiland Schouwen en fietst naar Zierikzee. Een mooie plek met een lange geschiedenis. Een heilig gebouw in Zierikzee is de Lutherse Kerk. Van half juli tot eind augustus kunt u met een veerboot van Zierikzee over de Colijnsplaat terug varen naar Burgh Haamstede. Het is ook mooi om met de fiets langs de Oosterschelde en door het Natuurpark Tureluur te fietsen. Als het weer niet zo goed is, trakteer uzelf dan op een ontspannende dag in het hotel. De sauna warmt u heerlijk op en dan bent u zo de vochtige buitenlucht vergeten.

Dag 6:    Terugreis

Na het ontbijt keert u terug naar uw huis.

Prijzen

Start: 
Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 1 april tot 25 september.


Prijs p.p.
2-persoonskamer, ontbijt 525.00
1-persoonskamer, ontbijt 875.00
Extra nacht tweepersoonskamer (logies/ontbijt) 80.00
Huurfiets (d/h)
Kinderfiets 77.00
Standaard fiets 91.00
Elektrische fiets 189.00
Extra service
Fietspechpas € 5.60 x 5 28.00
Kinder zitje € 7.00 x 5 35.00
Fiets diefstalverzekering € 4.20 x 5 21.00
E-bike diefstalverzekering € 8.40 x 5 42.00
Aanhangfiets € 8.40 x 5 42.00
Kinderkar € 24.50 x 5 122.50
SGR per stuk 5.00
Accommodaties

Hieronder staan de accommodaties die wij standaard boeken voor deze reis. Ze zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en ingesteld op fietsers. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad en toilet. Mocht één van de hotels zijn volgeboekt, dan proberen wij een vergelijkbaar alternatief te boeken waar mogelijk.
Bij het selecteren van de hotels proberen wij zo veel mogelijk rekening te houden met een veilige afgesloten fietsenstalling. Echter kunnen we dit niet bij alle hotels garanderen en is dit mede afhankelijk van het aantal fietsen van andere hotelgasten.  

Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede **** (Burgh Haamstede)
Fietsen

Huurfietsen

Indien u niet uw eigen fiets meeneemt, kunt u bij ons een fiets huren.
Hieronder vindt u alle informatie betreft de huurfietsen:

 

De fiets weegt ca. 16,5 kilo en heeft 7 versnellingen.

De e-bikes hebben een kleine elektromotor en accu, die bij de hotels opgeladen kunnen worden. U moet nog steeds trappen: een e-bike maakt het trappen alleen veel gemakkelijker. Enige ervaring met e-bikes wordt aanbevolen, omdat de fietsen sneller accelereren en zwaarder zijn dan gewone fietsen (door de elektromotor). Een e-bike weegt ca. 25 kilo. De actieradius op een volle batterij is +/- 60-80 KM. (Afhankelijk van welke ondersteuning u gebruikt)

Deze E-bikes hebben een Bosch middenmotor en allen een lage instap

 

Voor kinderen met een lichaamslengte van tenminste 125 cm hebben wij ook kinderfietsen beschikbaar (deze zijn beschikbaar vanaf 24”).
Een kinderfiets heeft handremmen en 3-versnellingen.
De maximale lichaamslengte voor een kinderfiets is 155 cm. 

Bidon

Dutch Biketours verzorgt geen waterflessen of bidons. Daarnaast kunnen wij ook niet garanderen dat er een bidonhouder op de fiets zit. U ontvangt altijd één fietstas, dus u kunt uw bidon altijd in uw fietstas opbergen. 


Fietsbel

Al onze huurfietsen hebben een fietsbel.


Fietstas

Eén fietstas is inclusief bij onze standaard hybride fietsen en e-bikes. 

Inhoud: 17 liter

De fietstassen zijn waterdicht, zodat uw spullen droog zullen blijven.
Afsluitbaar middels een rits.


Fietsverlichting

Al onze huurfietsen hebben voor- en achterverlichting. Wanneer u op het knopje op de lamp drukt, zal deze drie keer flitsen. Dit betekent dat de verlichting automatisch aan gaat zodra het donker wordt.

Als u nogmaals drukt, flitst de lamp één keer en zijn de lampen uitgeschakeld.


Helmen

Helmen zijn niet verplicht in Nederland, maar kunnen gereserveerd worden tijdens het boekingsproces.
Beschikbare maten: Volwassenen: 54 - 61 cm, Kinderen: 50 - 55 cm (alleen voor kinderen vanaf 5 jaar).


Kinderzitjes

Voor kinderen tot 3 jaar oud (max. 15 kilo) is het mogelijk om een voorzitje te huren. Voor kinderen ouder dan 30 maanden (max. 20 kilo) is het mogelijk om een achterzitje te huren. 

De prijs voor beide type zitjes is € 5,- per dag.


Pedalen

Al onze huurfietsen komen met reguliere pedalen, dus geen click- of SPD pedalen.


Quickrelease

Al onze huurfietsen hebben een quickrelease systeem. Hierdoor wordt het aanpassen van de hoogte van de sturen en zadels gemakkelijk en heeft u geen gereedschap nodig.


Remmen

Al onze huurfietsen voor volwassenen hebben handremmen. 


Reparatieset

Er wordt een klein bandenplaksetje meegeleverd, welke u kunt vinden in uw fietstas. Wanneer een huurfiets een ander probleem heeft, raden wij u altijd aan om naar een fietsenmaker te gaan of om het noodnbummer voor fietspech te bellen. Dit laatste telefoonnummer vindt u in uw reisbescheiden, indien u deze service heeft bijgeboekt.


Sloten

Onze huurfietsen hebben (per 2 fietsen) één insteekslot (een kabelslot dat aan het ringslot van de fiets vastzit, zie afbeelding).

U moet uw fietsleutel een kwartslag draaien, de pin van het kabelslot uit het ringslot halen en deze vastmaken om een paal/hek etc.

Wanneer u de pin weer terugsteekt in het ringslot, dient u het ringlsot vervolgens op slot te zetten zoals u gewend hebt en beide sloten zullen op slot zitten.


Zadels

Zadels kunnen gemakkelijk in hoogte versteld worden zonder gereedschap, zie 'Quickrelease'.
De zadels hebben geen gelcover.


We hebben een beperkt aantal tandems beschikbaar op aanvraag.
Deze tandems hebben 5 versnellingen.
Tandems zijn geschikt voor twee volwassenen. 

We hebben een beperkt aantal familietandems beschikbaar op aanvraag. 
De familietandems zijn geschikt voor één volwassene en één kind van tenminste 125 cm groot.

Een kinderkar kan gebruikt worden voor maximaal twee kinderen van maximaal 100 cm en maximaal 35 kilo in totaal. 
De kar wordt door de verhuurder aan de fiets gemaakt en kan er tussentijds niet worden afgehaald, dit voor de veiligheid.

Wilt u uw fiets verzekeren tegen diefstal?
Dat kan. Dit kost €3,- per dag per stanmdaard hybride fiets.
Voor een e-bike, premium fiets of race fiets kost dit €6,- per dag per fiets.
Zie ook de voorwaarden voor huurfietsen.

Als een huurfiets gestolen wordt of beschadigd raakt, houden we de gast verantwoordelijk.
Als uw verzekering deze zaken niet vergoed, dient u de eventuele kosten zelf te betalen.

Artikel 1 Huursom
De huursom is bepaald aan de hand van het bij de boeking geldende tarief of is naderhand overeengekomen. De tarieven staan vermeld op de website van Dutch Biketours. 

Artikel 2 Betaling
a. De huursom evenals alle andere te zake van de huurovereenkomst verschuldigde bedragen dienen vóór de beschikbaar stelling van de fiets(en) te zijn voldaan

b. Indien de huurder door welke oorzaak dan ook geen gebruik kan maken van de fiets(en) draagt de verhuurder voor de daaruit voortvloeiende kosten en schaden geen aansprakelijkheid.

c. In het geval in het vorige lid bedoeld blijft de huurder verplicht de volledige huursom en eventuele andere in de (af-)rekening vermelde bedragen te voldoen, in overeenstemming met de reisvoorwaarden van Dutch Bike Tours tenzij hij met betrekking tot de huursom aantoont, dat het niet kunnen gebruiken van de fiets(en) een gevolg was van een defect dat al aanwezig was bij de aanvang van de huurperiode. 

Artikel 3 Huurperiode
a. De huurperiode is de periode gelegen tussen de tijdstippen van aanvang (dag van aankomst) en einde (dag vóór vertrek) van de fietsvakantie, conform de boekingsbevestiging.

b. Verlenging van de huurperiode kan slechts plaatsvinden na toestemming van de verhuurder en wel tegen de (verlengings-)tarieven als bedoeld in artikel 1.

c. Tussentijdse inlevering van de fiets(en) doet de huurovereenkomst eindigen zonder dat recht op vermindering van de in het contract vermelde of de wegens verlenging vermeerderde huursom bestaat.

d. De fiets(en) moet(en) bij het uitgiftehotel worden ingeleverd uiterlijk op de in de betreffende boekingsbevestiging overeengekomen periode.

e. Zijn de fiets(en) niet binnen de overeengekomen huurperiode bij het beginhotel ingeleverd, dan loopt de huur door tot het tijdstip dat de fiets(en) wordt (worden) ingeleverd of door de verhuurder is (zijn) ontvangen, tegen de tarieven als bedoeld in artikel 1, vermeerderd met een boete van € 25,00 voor elke dag dat de fiets(en) te laat wordt (worden) ingeleverd of ontvangen zijn en onverminderd het recht op vergoeding van eventuele door de verhuurder te lijden kosten en schaden.

f. Onverminderd het bepaalde in het vorige lid heeft de verhuurder in dat geval het recht om de huurovereenkomst ontbonden te verklaren zonder rechterlijke tussenkomst en de teruggave van de fiets(en) onverwijld te vorderen of deze terug te nemen waar en bij wie de fiets(en) zich ook bevindt (bevinden). Deze bevoegdheid heeft de verhuurder ook indien de huurder enige voorwaarden van de huurovereenkomst niet naleeft. 

Artikel 4 Gebruik
a. De fiets(en) mag (mogen) slechts gebruikt worden overeenkomstig hun normale bestemming en door de in het huurcontract genoemde berijders(s). De fiets(en) moet(en) bij verhuurders adres schoon worden ingeleverd in de staat waarin de fiets(en) werd(en) ontvangen.

b. De huurder dient als een goed huisvader voor de fiets(en) te zorgen. Zo dient huurder alle voorzorgsmaatregelen te treffen tegen beschadigingen, verlies of diefstal.

c. De fiets(en) mag (mogen) niet gebruikt worden op het strand of op zandpaden in de duinen, behalve wanneer geen gebruik gemaakt kan worden van verharde paden en/of wegen.

Artikel 5 Schade, verlies en diefstal
a. De huurder is aansprakelijk voor beschadigingen aan of verlies van de fiets(en) of onderdelen daarvan, zomede van fietssleutels en ketting(en)/sloten, tegen bedragen welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld,. De fiets(en) is (zijn) niet verzekerd tegen aansprakelijkheid- of cascoschade.

Artikel 6. Verzekering tegen diefstal
a. De fiets(en) kan (kunnen) verzekerd worden tegen diefstal. Verzekerd is: Schade door diefstal van de fiets, evenals schade aan de fiets als gevolg van die diefstal. Schade ten gevolge van een poging tot diefstal of diefstal van onderdelen is niet verzekerd. 

Artikel 7. Premie
a. De premie voor de diefstalverzekering bedraagt € 3,00 per dag per standaard hybride fiets.

Voor een elektrische fiets, premium fiets of racefiets € 6,00 per dag per fiets. Het in rekening te brengen aantal dagen is in overeenstemming met het aantal fietsdagen zoals vermeld in de boekingsbevestiging. 

Artikel 8. Aansprakelijkheid
a. Heeft de huurder vooraf geen fietsverzekering bij de verhuurder afgesloten dan is de huurder volledig aansprakelijk voor het bedrag welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld.

b. Heeft de huurder wel een diefstal verzekering bij de verhuurder afgesloten, maar de huurfiets niet met het vaste slot op slot gezet, kan aan de verhuurder niet het originele fietssleuteltje overhandigen en kan een door de politie opgemaakt proces-verbaal niet overleggen, dan is de huurder volledig aansprakelijk voor het bedrag welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld. 

Artikel 9. Kosten tijdens huurperiode
Alle lasten en belastingen ter zake van de fiets(en) is (zijn) voor rekening van de huurder. Evenzo zijn voor zijn rekening alle kosten aan het gebruik daarvan verbonden, zoals stalling, onderhoud en reparaties.

Praktische info

Overnachtingen inclusief

3/4 Sterren hotels

Toeristenbelasting inbegrepen

Ontbijt inclusief

Gedetailleerde route-boekjes met kaarten en toeristische informatie

Mogelijkheid tot het huren van fietsen

7-dagen per week service hotline

Rotterdam / Middelburg

Parkeermogelijkheden bij starthotel

GPS tracks beschikbaar

Eventuele veerovertochten zijn niet inclusief

Reis info

De dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague Airport (RTM) of Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

Burgh Haamstede met het openbaar vervoer wordt afgeraden, het is ongeveer 3,5 / 4 uur (vanaf Schiphol). 

Wilt u toch starten in Burgh Haamstede én met het openbaar vervoer komen, kijk dan op deze website voor alle details: www.9292.nl.

Wij adviseren om met de auto te komen, deze kunt u kosteloos de hele week bij het hotel in Burgh Haamstede parkeren.

Reviews

25-07-2023

Leuke verblijfplaats aan de rand van een vliegveldje voor zweefvliegtuigen. Rustig gelegen, maar heel snel op fietsknooppuntennetwerk (of aan strand). Goed uitgestippelde fietsroutes, handig te volgen via de aangeleverde brochures en de GPS-routes (Gpx-format). Het arrangement is natuurlijk wel sterk afhankelijk van het fietsweer, omdat er verder in de buurt niet veel te beleven is. Wij hadden geluk met niet te warm en toch droog/zonnig weer (af en toe een niet te vermijden stevig briesje).

Misschien vindt u deze reizen ook leuk:

Dutch Bike Tours gebruikt cookies om de website te beheren, om u gepersonaliseerde inhoud te tonen en om zakelijke doelen te beheren. Hieronder vindt u meer informatie over hoe we cookies gebruiken. U kunt alle cookies accepteren, ze individueel selecteren of ze allemaal afwijzen. Om meer te weten te komen over ons cookiebeleid, kunt u op elk moment de speciale pagina bezoeken

extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice