dbt
com
de
it
fr
es
Fietsvakantie ZOEKER
Fietsvakantie-
ZOEKER
Fietsdagen
Afstand
Hanzesteden Route - etappe 2 - Nijmegen (NL) > Harderwijk (NL)
Hanzesteden Route - etappe 2 - Nijmegen (NL) > Harderwijk (NL)
Soort :
Hybride :
E-Bike :
Reisduur :
7 dagen
Fietsdagen :
 5
Comfort :
Periode:
mei jun jul aug sep
Code:
7-27
Cultuur Steden Historie
Prijs vanaf € 754
Hanzesteden Route - etappe 2 - Nijmegen (NL) > Harderwijk (NL)
Bekijk Foto's

Hanzesteden Route - etappe 2 - Nijmegen (NL) > Harderwijk (NL)

Print

Fietsvakantie: Hanzesteden Route - etappe 2 - Nijmegen (NL) > Harderwijk (NL) - 7 dagen

‘De Hanzesteden - toen en nu’ is het credo van deze 455 kilometer lange, grensoverschrijdende route. Een fascinerende fietstocht, in het spoor van Duitse en Nederlandse kooplieden, vol historie en moderniteit. Tijdens deze 7-daagse fietstocht fiets je een deel van deze route stroomafwaarts langs de IJssel van Nijmegen naar Harderwijk door prachtige natuur en afwisselende landschappen. Beleef de pracht en praal van maar liefst zestien historische handelssteden op een rij. Fiets door middeleeuwse straatjes en over oude kades, voorbij resten van stadsmuren en langs hoge pakhuizen, en ontdek dat de tijd er niet heeft stil gestaan.

lees meer >>
Route
Dag 1: Aankomst Nijmegen - Lent
Dag 2: Nijmegen - Doesburg
Dag 3: Doesburg - Deventer
Dag 4: Deventer - Zwolle
Dag 5: Zwolle - Kampen
Dag 6: Kampen - Harderwijk
Dag 7: Vertrek Harderwijk

Dag 1:    Aankomst Nijmegen - Lent

Check in bij het milieuvriendelijke en comfortabele Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. Lent is een dorp dat net aan de overkant van de Waal ligt van de grote historische stad Nijmegen. In vijf minuten loop je naar de Spiegelwaal bij de oude brug van Nijmegen. Vanaf de Lentse kade heb je een prachtig uitzicht over de stad Nijmegen en over vijf bruggen over de Waal. Loop over de oude Waalbrug het gezellige centrum van de oudste stad van Nederland in. Haar geschiedenis gaat meer dan 2000 jaar terug. In het Hunnerpark vind je de overblijfselen van oude stadsmuren. In het centrum van Nijmegen vind je verschillende musea, waaronder Museum Het Valkhof, gespecialiseerd in Romeinse archeologie, oude kunst en kunstnijverheid, en moderne kunst.

Dag 2:    Nijmegen - Doesburg
50 km

Na nog een laatste stukje Waaldijk fietst u door het nieuwe landschapspark Lingezegen. Hier lag 2000 jaar geleden de ‘Limes’, de noordelijkste grens van het Romeinse Rijk. De informatieborden langs het pad vertellen u daar meer over. Na Elst volgt Driel waar u met een pontje de traag stromende Nederrijn oversteekt.  Eenmaal in Arnhem, kunt u aan de Rijnkade, met zicht op de beroemde John Frostbrug, het ‘Airborne at the Bridge’ museum bezoeken, dat handelt over de Slag om Arnhem tijdens de Tweede Wereldoorlog, bezoeken. In het uitgestrekte, groene Sonsbeekpark, gelegen aan de rand van de stad, is het prima pauzeren. Na Arnhem verruilt u de Nederrijn voor de IJssel, en fietst u over dijkjes met uitzicht op de uiterwaarden. 

Al snel komt de kerktoren van Doesburg in zicht. Via de sluizen steekt u uw vierde rivier over, de Oude IJssel en eindigt tenslotte in het monumentale stadje Doesburg, met zijn vele winkeltjes, galerieën en musea. Bezoek het Mosterdmuseum of het Glasmuseum Lalique, maar strijk eerst neer bij het ‘Stadsbierhuys de Waag’, Nederlands oudste herberg, in het hart van de stad, en probeer hier de alom bekende mosterdsoep of kies voor het hippe ‘Arsenaal’ met zijn groene, ommuurde terras, gevestigd in een fraai Middeleeuws bouwwerk dat zo’n tweehonderd jaar dienst deed als wapenopslagplaats.

Dag 3:    Doesburg - Deventer
59 km

Vandaag volgt u vooral de hoge dijken langs de IJssel en geniet van de ganzen in de uiterwaarden, de zilverreigers in de wei en de zwaluwen boven uw hoofd. Schepen snijden door het snelstromende, glinsterende IJsselwater. Op deze heerlijke dagtocht bereikt u eerst het kleine, fotogenieke Bronkhorst, dat met zijn klinkerstraatjes en boerenwoninkjes een uitstekende koffiestop blijkt te zijn. Weer eenmaal onderweg ziet u al in de verte de contouren van Hanzestad Zutphen. Wandel hier door het historisch centrum en trakteer uzelf op een lunch bijvoorbeeld in het prachtige ‘Oude Bornhof’. 

U fietst verder voorbij de wat hoger gelegen boerderijen, langs weitjes met grazende koeien, statige boomrijen en dichte heggen. Het wordt wat bosrijker en u passeert enkele landgoederen. Hoog boven het landschap prijkt de toren van 13e-eeuwse Slot Nijenbeek. Liefhebbers van moderne kunst nemen natuurlijk even de pont naar het schitterende museum ‘More’ in Gorssel. Het silhouet van de imposante Lebuïnuskerk geeft aan dat u Hanzestad Deventer nadert.

U kunt kiezen uit een langere (59 km) en kortere (44 km) route. De kortere versie steekt bij Gorssel de IJssel over met een pontje en gaat dan naar het hotel in het zuiden van Deventer. U komt dan niet door het centrum van Deventer (wel de volgende dag). De langere route blijft de westoever van de IJssel volgen steekt de IJssel oever langs de spoorburg in Deventer, waneer u het hele centrum van Deventer doorkruist.  Als het pontje bij Gorssel niet vaart (bij te hoog of te laag water of om andere redenen), volg dan sowieso de langere route.

Dag 4:    Deventer - Zwolle
48 km

Vandaag gaat u verder noordwaarts langs de IJssel. Heeft u dat gisteren nog niet gedaan, neemt u dan de tijd om Deventer te verkennen. Deze Hanzestad is behalve om haar historische centrum met zijn vele boekwinkels en kunstgaleries, ook bekend om de befaamde Deventer koek, een lokale delicatesse uit 1595. Ga om deze zelf te proeven naar de Deventer Koekwinkel (Bussink) op het prachtige Brinkplein. De tocht brengt u na Deventer door de spectaculaire uiterwaarden waar u volop tekenen ziet van modern Nederlands waterbeheer. Na een bezoek aan het kleine Hanzestadje Hattem steekt u de rivier over naar Zwolle. Omringd door vier rivieren, is Zwolle altijd een druk verkeersknooppunt geweest dat vele handelaren en reizigers aantrok. U vindt in deze prachtige stad overblijfselen van de middeleeuwse omwalling en talrijke andere monumenten uit de tijd dat Zwolle lid was van de Hanze.

Let op: Als door hoog water alle pontjes uit de vaart zijn, volgt u na Olst de alternatieve route zonder pontjes. Beide versies zijn ongeveer even lang (48 km) en hebben allebei hun charme, u zou ze eigenlijk allebei willen fietsen. 

Dag 5:    Zwolle - Kampen
50 km

U laat de Zwolse hectiek achter u en volgt de rivier Zwartewater. Langs de kronkelende dijkjes van de rivier is het heerlijk fietsen. De mooie vergezichten over de moerassige uiterwaarden staan voor op en top genieten. Waarschijnlijk ziet u onderweg een verscheidenheid aan vogels zoals kieviten, de visdief en de bruine kiekendief. Via het charmante pontje 'Haersterveer' - luid de bel en de schipper trekt u handmatig de Overijsselse Vecht over die u volgt naar het Hanzestadje Hasselt. Neemt u zeker de tijd om dit charmante stadje met zijn zeventig rijksmonumenten te bezoeken. De fraaie panden getuigen van de rijkdom die de Hanze bracht. Hasselt was een doorvoerpunt voor goederen die de rivieren afvoeren en op zeeschepen werden geladen die de Zuiderzee overstaken naar bevriende Hanzesteden aan de Noord- en Oostzee. Vervolgens maakten verschillende goederen dezelfde reis weer terug.

De volgende parel in deze route is het mooie stadje Genemuiden. In de loop van eeuwen heeft Genemuiden zich opgewerkt tot de tapijt- en kunstgras (voetbalvelden) stad van Nederland. Tot besluit van deze tocht door de IJsseldelta kronkelt u door het lege Zwartewaterland tussen het Ganzendiep en het Zwartemeer, hopelijk werkt de wind hier in uw voordeel. U komt Kampen binnen over de stadsbrug met zijn karakteristieke heftorens. Vanwege de ideale ligging aan de IJssel en de Zuiderzee was Kampen tussen de 13e en 16e eeuw een van de rijkste en machtigste Hanzesteden. Veel van de bloeiende geschiedenis van Kampen is nog steeds te vinden in het centrum van deze stad.

Dag 6:    Kampen - Harderwijk
53 km

In de voormalige tabaksstad Kampen bewonder je nog even de restanten van de 14e eeuwse stadsmuur voor je richting het water fietst. Langs het Dronten- en Veluwemeer voert de route naar het eeuwenoude, pittoreske vestingstadje Elburg. Na Elburg verruil je kust en polder voor het binnenland. Vanaf Nunspeet kun je genieten het coulisselandschap aan de rand van de Veluwe. Als u genoeg tijd heeft, volg dan de 6 km langere route door de Harderwijker Bossen en het woestijnachtige duinengebied Het Beekhuizerzand. Soms een beetje heuvel op dan weer ontspannen naar beneden. Misschien zie je onderweg nog herten of zwijnen. Wat is de Veluwe toch mooi! 

Eindstation van vandaag is het mooie, gezellige Harderwijk. Ooit was het een bruisende Hanzestad en een bloeiende vissershaven aan zee - maar nu ligt het aan een meer met uitzicht op een polder!

Dag 7:    Vertrek Harderwijk

Na het ontbijt eindigt uw fietsvakantie.

Prijzen

Start:
Dagelijks mogelijk vanaf 1 mei t/m 24 september


Prijs p.p.
2-persoonskamer, ontbijt 749.00
1-persoonskamer, ontbijt 1,169.00
Extra nacht tweepersoonskamer (logies/ontbijt) 80.00
Huurfiets (d/h)
Kinderfiets 66.00
Hybride 78.00
Elektrische fiets 162.00
Extra service
Fietspechpas € 4.00 x 6 24.00
Kinder zitje € 5.00 x 6 30.00
Fiets diefstalverzekering € 3.00 x 6 18.00
E-bike diefstalverzekering € 6.00 x 6 36.00
Extra bagage € 5.00 x 6 30.00
Aanhangfiets € 6.00 x 6 36.00
Kinderkar € 17.50 x 6 105.00
Fietshelm per stuk 10.00
SGR per stuk 5.00
Accommodaties

Hieronder staan de accommodaties die wij standaard boeken voor deze reis. Ze zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en ingesteld op fietsers. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad en toilet. Mocht één van de hotels zijn volgeboekt, dan proberen wij een vergelijkbaar alternatief te boeken waar mogelijk.
Bij het selecteren van de hotels proberen wij zo veel mogelijk rekening te houden met een veilige afgesloten fietsenstalling. Echter kunnen we dit niet bij alle hotels garanderen en is dit mede afhankelijk van het aantal fietsen van andere hotelgasten.  

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent**** (Nijmegen-Lent)
Stadshotel Doesburg*** (Doesburg)
Postillion Deventer**** (Deventer)
Bilderberg Grand Hotel Wientjes**** (Zwolle)
Boetiekhotel Kampen (Kampen)
Best Western Baars**** (Harderwijk)
Fietsen

Als u niet zelf uw eigen fiets mee wenst te nemen, kunt u bij ons een fiets huren. Onze toerfietsen zijn 24-versnellingen. Hieronder vindt u alle informatie over onze huurfietsen.

Bij uw eerste hotel staan uw huurfietsen voor u klaar. De receptiemedewerkers van het hotel geven u de sleutels van uw fietsen en wijzen u naar de fietsenstalling. Alle fietsen zijn voorzien van kettingsloten.

Waarom Nederlanders geen helm dragen!

 

 

 

 

 

Onze hybride fietsen hebben 24-versnellingen met handremmen. 
De hybride fiets weegt ca. 16,5 kilo.

Huurfiets

De e-bikes hebben een kleine elektromotor en accu, die bij de hotels opgeladen kunnen worden. U moet nog steeds trappen: een e-bike maakt het trappen alleen veel gemakkelijker. Enige ervaring met e-bikes wordt aanbevolen, omdat de fietsen sneller accelereren en zwaarder zijn dan gewone fietsen (door de elektromotor). Een e-bike weegt ca. 25 kilo. De actieradius op een volle batterij is +/- 100 KM. Voor de e-bike adviseren wij een minimale hoogte van 160 cm.

E-bike

Voor kinderen met een lichaamslengte van tenminste 125 cm hebben wij ook kinderfietsen beschikbaar (deze zijn 24”of 26” voor kinderen die groter zijn dan 140 cm).
Een kinderfiets heeft handremmen en ten minste 7-versnellingen.
De maximale lichaamslengte voor een kinderfiets is 155 cm. 

24" kinderfiets:

26" kinderfiets:

Kinderfiets 26 inch

Bidon

Dutch Biketours verzorgt geen waterflessen of bidons. Daarnaast kunnen wij ook niet garanderen dat er een bidonhouder op de fiets zit. U ontvangt altijd één fietstas, dus u kunt uw bidon altijd in uw fietstas opbergen. 


Fietsbel

Al onze huurfietsen hebben een fietsbel.


Fietstas

Eén fietstas is inclusief bij onze standaard hybride fietsen en e-bikes. 

Hoogte: 42 cm
Diepte voorkant naar zijkant: 17 cm
Breedte bovenkant: 32 cm
Breedte onderkant: 23 cm
Inhoud: 20 liter

De fietstassen hebben een gemakkelijk click-on/click-off systeem. De fietstassen zijn waterdicht, zodat uw spullen droog zullen blijven.


Fietsverlichting

Al onze huurfietsen hebben voor- en achterverlichting. Wanneer u op het knopje op de lamp drukt, zal deze drie keer flitsen. Dit betekent dat de verlichting automatisch aan gaat zodra het donker wordt.

Als u nogmaals drukt, flitst de lamp één keer en zijn de lampen uitgeschakeld.


Helmen

Helmen zijn niet verplicht in Nederland, maar kunnen gehuurd worden voor € 10,- per stuk.
Beschikbare maten: Volwassenen: 54 - 61 cm, Kinderen: 50 - 55 cm (alleen voor kinderen vanaf 5 jaar).


Kinderzitjes

Voor kinderen tot 30 maanden oud (max. 15 kilo) is het mogelijk om een voorzitje te huren. Dit is niet mogelijk bij e-bikes, in verband met de display van de fiets.

Voor kinderen ouder dan 30 maanden (max. 22 kilo) is het mogelijk om een achterzitje te huren. Dit is ook mogelijk bij een e-bike.

De prijs voor beide type zitjes is € 5,- per dag.


Pedalen

Al onze huurfietsen komen met reguliere pedalen, dus geen click- of SPD pedalen.


Quickrelease

Al onze huurfietsen hebben een quickrelease systeem. Hierdoor wordt het aanpassen van de hoogte van de sturen en zadels gemakkelijk en heeft u geen gereedschap nodig.


Remmen

Al onze huurfietsen voor volwassenen hebben handremmen. 


Reparatieset

Er wordt een klein bandenplaksetje meegeleverd, welke u kunt vinden in uw fietstas. Wanneer een huurfiets een ander probleem heeft, raden wij u altijd aan om naar een fietsenmaker te gaan of om het noodnummer voor fietspech te bellen. Dit laatste telefoonnummer vindt u in uw reisbescheiden, indien u deze service heeft bijgeboekt.


Sloten

Onze huurfietsen hebben een insteekslot (een kabelslot dat aan het ringslot van de fiets vastzit, zie afbeelding).

U moet uw fietsleutel een kwartslag draaien, de pin van het kabelslot uit het ringslot halen en deze vastmaken om een paal/hek etc.

Wanneer u de pin weer terugsteekt in het ringslot, dient u het ringlsot vervolgens op slot te zetten zoals u gewend hebt en beide sloten zullen op slot zitten.


Zadels

Zadels kunnen gemakkelijk in hoogte versteld worden zonder gereedschap, zie 'Quickrelease'.
De zadels hebben geen gelcover.


We hebben een beperkt aantal tandems beschikbaar op aanvraag.
Tandems zijn geschikt voor twee volwassenen.
De framemaat van de tandems zijn 48 cm.
We gebruiken voornamelijk het model Victoria Spezial 8.7.
Deze tandem heeft 24-derailleur versnellingen of nuvinci versnellingen.
De hoogte van de sturen kan niet worden aangepast.

We hebben een beperkt aantal familietandems beschikbaar op aanvraag. 
De familietandems hebben 7-versnellingen en zijn geschikt voor één volwassene en één kind van tenminste 125 cm groot.

Een aanhangfiets is een goed alternatief voor kinderen tussen ca. 100 cm en 125 cm groot. Kinderen kunnen zelf fietsen op hun eigen tempo, maar hoeven zich niet bezig te houden met het overige verkeer.

De aanhangfiets is niet voor alle reizen beschikbaar. 

 

Een kinderkar kan gebruikt worden voor maximaal twee kinderen van maximaal 100 cm en maximaal 35 kilo in totaal. 
Wij gebruiken voornamelijk de XLC Duo 2 kinderkar.
Een kinderkar is niet mogelijk in combinatie met een e-bike.

Lekker fietsen en veel kilometers fietsplezier, dat wensen we u toe. Maar helaas is er een kans (hoe klein ook) op pech onderweg. Daarom is er nu de pech-onderweg-service via onze partner ANWB pechhulp. Deze service is €4 per fiets per dag. U ontvangt een pechpas waarmee u als het ware altijd uw fietsenmaker bij de hand heeft, die u in geval van pech kosteloos verder helpt. Bij eigen fietsen betaalt u alleen de nieuwe onderdelen, bij huurfietsen dragen wij zorg voor de betaling.
De Pechhulppas geeft recht op kosteloze reparatie bij pech onderweg. Kan uw fiets op de pechlocatie niet gemaakt worden of kunt u niet meer verder fietsen, dan vervoert ANWB u en uw rijwiel.
Fietst u samen met iemand anders, dan vervoert ANWB ook uw reisgenoot en diens fiets (max. 1 extra persoon). Samen uit, samen thuis!

Wilt u uw fiets verzekeren tegen diefstal?
Dat kan. Dit kost €3,- per dag per standaard hybride fiets.
Voor een e-bike, premium fiets of race fiets kost dit €6,- per dag per fiets.
Zie ook de voorwaarden voor huurfietsen.

Als een huurfiets gestolen wordt of beschadigd raakt, houden we de gast verantwoordelijk.
Als uw verzekering deze zaken niet vergoed, dient u de eventuele kosten zelf te betalen.

Artikel 1 Huursom
De huursom is bepaald aan de hand van het bij de boeking geldende tarief of is naderhand overeengekomen. De tarieven staan vermeld op de website van Dutch Biketours. 

Artikel 2 Betaling
a. De huursom evenals alle andere te zake van de huurovereenkomst verschuldigde bedragen dienen vóór de beschikbaar stelling van de fiets(en) te zijn voldaan

b. Indien de huurder door welke oorzaak dan ook geen gebruik kan maken van de fiets(en) draagt de verhuurder voor de daaruit voortvloeiende kosten en schaden geen aansprakelijkheid.

c. In het geval in het vorige lid bedoeld blijft de huurder verplicht de volledige huursom en eventuele andere in de (af-)rekening vermelde bedragen te voldoen, in overeenstemming met de reisvoorwaarden van Dutch Bike Tours tenzij hij met betrekking tot de huursom aantoont, dat het niet kunnen gebruiken van de fiets(en) een gevolg was van een defect dat al aanwezig was bij de aanvang van de huurperiode. 

Artikel 3 Huurperiode
a. De huurperiode is de periode gelegen tussen de tijdstippen van aanvang (dag van aankomst) en einde (dag vóór vertrek) van de fietsvakantie, conform de boekingsbevestiging.

b. Verlenging van de huurperiode kan slechts plaatsvinden na toestemming van de verhuurder en wel tegen de (verlengings-)tarieven als bedoeld in artikel 1.

c. Tussentijdse inlevering van de fiets(en) doet de huurovereenkomst eindigen zonder dat recht op vermindering van de in het contract vermelde of de wegens verlenging vermeerderde huursom bestaat.

d. De fiets(en) moet(en) bij het uitgiftehotel worden ingeleverd uiterlijk op de in de betreffende boekingsbevestiging overeengekomen periode.

e. Zijn de fiets(en) niet binnen de overeengekomen huurperiode bij het beginhotel ingeleverd, dan loopt de huur door tot het tijdstip dat de fiets(en) wordt (worden) ingeleverd of door de verhuurder is (zijn) ontvangen, tegen de tarieven als bedoeld in artikel 1, vermeerderd met een boete van € 25,00 voor elke dag dat de fiets(en) te laat wordt (worden) ingeleverd of ontvangen zijn en onverminderd het recht op vergoeding van eventuele door de verhuurder te lijden kosten en schaden.

f. Onverminderd het bepaalde in het vorige lid heeft de verhuurder in dat geval het recht om de huurovereenkomst ontbonden te verklaren zonder rechterlijke tussenkomst en de teruggave van de fiets(en) onverwijld te vorderen of deze terug te nemen waar en bij wie de fiets(en) zich ook bevindt (bevinden). Deze bevoegdheid heeft de verhuurder ook indien de huurder enige voorwaarden van de huurovereenkomst niet naleeft. 

Artikel 4 Gebruik
a. De fiets(en) mag (mogen) slechts gebruikt worden overeenkomstig hun normale bestemming en door de in het huurcontract genoemde berijders(s). De fiets(en) moet(en) bij verhuurders adres schoon worden ingeleverd in de staat waarin de fiets(en) werd(en) ontvangen.

b. De huurder dient als een goed huisvader voor de fiets(en) te zorgen. Zo dient huurder alle voorzorgsmaatregelen te treffen tegen beschadigingen, verlies of diefstal.

c. De fiets(en) mag (mogen) niet gebruikt worden op het strand of op zandpaden in de duinen, behalve wanneer geen gebruik gemaakt kan worden van verharde paden en/of wegen.

Artikel 5 Schade, verlies en diefstal
a. De huurder is aansprakelijk voor beschadigingen aan of verlies van de fiets(en) of onderdelen daarvan, zomede van fietssleutels en ketting(en)/sloten, tegen bedragen welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld,. De fiets(en) is (zijn) niet verzekerd tegen aansprakelijkheid- of cascoschade.

Artikel 6. Verzekering tegen diefstal
a. De fiets(en) kan (kunnen) verzekerd worden tegen diefstal. Verzekerd is: Schade door diefstal van de fiets, evenals schade aan de fiets als gevolg van die diefstal. Schade ten gevolge van een poging tot diefstal of diefstal van onderdelen is niet verzekerd. 

Artikel 7. Premie
a. De premie voor de diefstalverzekering bedraagt € 3,00 per dag per standaard hybride fiets.

Voor een elektrische fiets, premium fiets of racefiets € 6,00 per dag per fiets. Het in rekening te brengen aantal dagen is in overeenstemming met het aantal fietsdagen zoals vermeld in de boekingsbevestiging. 

Artikel 8. Aansprakelijkheid
a. Heeft de huurder vooraf geen fietsverzekering bij de verhuurder afgesloten dan is de huurder volledig aansprakelijk voor het bedrag welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld.

b. Heeft de huurder wel een diefstal verzekering bij de verhuurder afgesloten, maar de huurfiets niet met het vaste slot op slot gezet, kan aan de verhuurder niet het originele fietssleuteltje overhandigen en kan een door de politie opgemaakt proces-verbaal niet overleggen, dan is de huurder volledig aansprakelijk voor het bedrag welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld. 

Artikel 9. Kosten tijdens huurperiode
Alle lasten en belastingen ter zake van de fiets(en) is (zijn) voor rekening van de huurder. Evenzo zijn voor zijn rekening alle kosten aan het gebruik daarvan verbonden, zoals stalling, onderhoud en reparaties.

Praktische info

6 Overnachtingen inclusief

3/4 Sterren hotels

Toeristenbelasting inbegrepen

Ontbijt inclusief

Mogelijkheid tot huren van fietsen

7 dagen per week hotline service

Bagagevervoer inclusief

Nijmegen-Lent, Hardewijk

Bagagevervoer inclusief

Routekaarten en toeristische informatie zijn voor deze reis alleen beschikbaar met de navigatie-app. Er zijn geen papieren kaarten/informatie beschikbaar voor deze reis.

Eventuele veerovertochten zijn niet inclusief

Misschien vindt u deze reizen ook leuk:

Dutch Bike Tours gebruikt cookies om de website te beheren, om u gepersonaliseerde inhoud te tonen en om zakelijke doelen te beheren. Hieronder vindt u meer informatie over hoe we cookies gebruiken. U kunt alle cookies accepteren, ze individueel selecteren of ze allemaal afwijzen. Om meer te weten te komen over ons cookiebeleid, kunt u op elk moment de speciale pagina bezoeken

extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice