dbt
com
de
it
fr
es
Fietsen door de Bollenstreek: boek uw Tulpenroute fietsvakantie bij Dutch Bike Tours!
Fietsvakantie ZOEKER
Fietsvakantie-
ZOEKER
Fietsdagen
Afstand
Tulpen Route
Tulpen Route
Soort :
Hybride :
E-Bike :
Reisduur :
5 dagen
Fietsdagen :
 3
Comfort :
Periode:
mrt apr mei
Code:
5-04
Natuur Steden Amsterdam
Prijs vanaf € 604
Tulpen Route
Bekijk Foto's

Tulpen Route

Print

Fietsvakantie: Tulpen Route - 5 dagen

Deze heerlijke tocht door de Bollenstreek is met name aan te raden in april t/m half mei. Een beetje afhankelijk van het weer, staan de bollenvelden dan in volle bloei en is de Keukenhof geopend zodat u alles van de bloemen te weten zult komen. Daarnaast zijn de historische plaatsen Amsterdam, Haarlem en Leiden fantastisch om te verblijven en 's avonds een terrasje te pakken als het weer mee zit. 

Kijkt u ook eens naar onze Tulpenreis in de Kop van Noord-Holland.

lees meer >>
Route
Dag 1: Aankomst in Amsterdam
Dag 2: Amsterdam - Haarlem/Santpoort
Dag 3: Haarlem/Santpoort - Leiden
Dag 4: Leiden - Amsterdam
Dag 5: Terugreis

Dag 1:    Aankomst in Amsterdam

Uw fietsvakantie begint in Amsterdam, volgens velen hét juweel van Europa. Met zóveel vertier en bezienswaardigheden, is een bruisender begin van uw fietsvakantie bijna niet denkbaar. Komt u tijdig aan in Amsterdam, maakt u dan een eerste wandeling door het gezellige centrum. Alleen al met het bekijken van de karakteristieke herenhuizen en de prachtige zeventiende-eeuwse grachten (UNESCO status), kunt u zich een dag vermaken. Heeft u tijd en energie over? Wandel dan verder door het befaamde ‘red light district’ dat jaarlijks miljoenen toeristen trekt, of bewonder de vele straatartiesten op het Rembrandtplein. 

Dag 2:    Amsterdam - Haarlem/Santpoort
53 km

Het is misschien verleidelijk om in Amsterdam te blijven, maar vandaag is de dag dat u de eerste tulpenvelden te zien krijgt! Vertrek vroeg om de drukte van de levendige hoofdstad achter u te laten en de regio Zuid-Kennemerland binnen te gaan.

Bewonder Cruquius, een stoomgemaal voor een lesje in Nederlands watermanagement. Het is zelfs een Nederlands Rijksmonument vanwege de stoomgeschiedenis en is ook uitgeroepen tot Ankerpunt van ERIH, de Europese Route van het Industrieel Erfgoed. Het is waarschijnlijk de grootste stoommachine ooit gebouwd. De drooglegging van de Haarlemmermeer door middel van stoomkracht betekende de doorbraak van de Industriële Revolutie in Nederland.

U fietst vanaf de Cruquius in een lus om Haarlem heen en net na het dorp Bennebroek krijgt u al een eerste korte glimp opvangen van de tulpenvelden.

Sluit uw dag af met een wandeling door de prachtige binnenstad van Haarlem, van de indrukwekkende Grote Markt tot de witte ophaalbrug over het Spaarne. Idyllische hofjes doen uw hart sneller kloppen. In Haarlem bevindt zich het oudste hofje uit 1395.

Het kan voorkomen dat wij vanwege de beschikbaarheid een hotel in Santpoort boeken in plaats van Haarlem.
Het hotel is gevestigd in een landhuis met een prachtig park, midden in de natuur, ongeveer 7 km buiten Haarlem. De meerprijs van dit Landgoed Duin & Kruidberg Hotel in Santpoort vindt u in onderstaand prijsoverzicht. De prijs is inclusief diner voor deze avond.

Dag 3:    Haarlem/Santpoort - Leiden
38 km

Na Haarlem maakt u zich klaar voor een kleurrijke fietstocht door de bekende Nederlandse Bollenstreek- het gebied waar veel van de Nederlandse bloembollenteelt plaatsvindt. De tocht is letterlijk kleurrijk. Met haar prachtige bloemenvelden van tulpen, krokussen, narcissen en hyacinten is deze streek in het voorjaar en zomers de kleurrijkste streek van Nederland. Als door ongunstige weersomstandigheden de tulpen nog niet bloeien of al zijn uitgebloeid, kunt u ook de alternatieve route langs de zee en door de duinen volgen.

De bloei in de Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals krokussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In de paviljoenen zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien. De Keukenhof is globaal geopend van eind maart tm medio mei. Het is noodzakelijk om vooraf online tickets te kopen op de website van de Keukenhof. Kaartjes kopen bij de ingang is niet mogelijk. www.keukenhof.nl

Net voor uw eindbestemming, Leiden, komt u door Warmond gelegen aan de Kager Plassen, een echt authentiek dorp. De beroemde schilder Jan Steen woonde een aantal jaar in Warmond en schilderde hier enkele van zijn wereldberoemde schilderijen. Wie kent niet de uitdrukking 'een huishouden van Jan Steen'. Met zijn chaotische scènes uit het dagelijks leven gaf hij een humorvolle en ironische kijk op het bestaan. Of… wilde Jan Steen zijn tijdgenoten een spiegel voorhouden en zit er in zijn schilderijen eigenlijk een moralistisch verhaal verstopt?

Aan het einde van de middag komt u aan in Leiden, een prachtige historische stad die rijk is aan bezienswaardigheden. De stad heeft veel te bieden. Prachtig zijn de zeventiende- eeuwse huizen en karakteristieke grachten. Ook een bezoek aan de oudste universiteit van Nederland, de historische botanische tuin en de gotische St. Pieterskerk is zeker de moeite waard.

Dag 4:    Leiden - Amsterdam
63 km

De terugtocht naar Amsterdam vandaag voert via talrijke meren als de Wijde Aa, het Braasemermeer en de Langeraarse plassen dwars door het Groene Hart naar de Amstel. Langs deze prachtige rivier fietst u door mooie dorpjes als Ouderkerk aan de Amstel terug naar uw starthotel. Dit is één van de meest groene routes om tot bijna hartje Amsterdam te komen. De 4 km langere route biedt een mooi traject door de Boterhuispolder en langs de “Kagerplassen” en het Braassemermeer.

Net na Uithoorn volgt u het Amstel-Drechtkanaal aan de linkerkant.
Het kanaal werd rond 1825 aangelegd op initiatief van koning Willem I, die het mogelijk wilde maken dat grotere schepen tussen de provincies Noord- en Zuid-Holland konden varen. Als u het kanaal via de Nessersluis oversteekt, fietst u langs het fort Waver-Amstel. Het fort werd gebouwd als onderdeel van de Stelling van Amsterdam, een 135 km lange verdedigingslinie rond de hoofdstad, aangelegd rond 1900.

U fietst nu aan de rechterkant van het water, met de nieuwe naam De Amstel en het is vanaf hier een riviertje. De Amstel leidt u via Ouderkerk aan de Amstel naar uw bestemming voor de dag, Amsterdam. Als u een typisch 'Oudhollands' dorp wilt bekijken, is Ouderkerk zeker een aanrader. Wandel door de mooie historische straatjes en vergeet niet de oude Joodse begraafplaats 'Beth Haim' (huis van het leven) te bezoeken. De begraafplaats, met ongeveer 28.000 graven, is een nationaal monument. Het feit dat deze plek buiten het bereik van de oprukkende stad en de modernisering ligt, maakt het bijzonder en uniek. Het is de oudste nog in gebruik zijnde Joodse begraafplaats in de Westerse wereld.

Amsterdam verwelkomt u met romantische grachten, bruggen en... meer dan 800.000 fietsen! Kies voor een wandeling door de prachtige en verrassend rustige zeventiende-eeuwse grachtengordelzone (Werelderfgoed). Als u van drukte houdt, ga dan naar de beroemde pleinen van de stad: Dam, Rembrandtplein en Leidseplein. Als u liever buiten de gebaande paden wandelt, slenter dan de Brouwersgracht op of huur een grachtenfiets en ontdek hoe de stad er vanaf het water uitziet.

Dag 5:    Terugreis

Na het ontbijt eindigt hier uw reis.

Prijzen

Start:
dagelijks vertrek van 29 maart t/m 10 mei 2024

Let op! Bij de volgende data is een minimaal verblijf van 2 nachten achter elkaar verplicht in het hotel in Amsterdam en geldt er een hogere prijs:

29, 30 en 31 maart 2024
20 april 2024
26 en 27 april 2024
9, 10 en 11 mei 2024
17,18 en 19 mei 2024


Prijs p.p.
2-persoonskamer, ontbijt 599.00
1-persoonskamer, ontbijt 879.00
Extra nacht tweepersoonskamer (logies/ontbijt) 80.00
Extra nacht tweepersoonskamer (logies/ontbijt) Amsterdam 100.00
Upgrades p.p.p.n.
Landgoed Duin & Kruidberg, Santpoort 70.00
Westcord Art Hotel, Amsterdam 10.00
Toeslagen per persoon
Overnachting in Amsterdam op zaterdag 25.00
Huurfiets (d/h)
Kinderfiets 44.00
Hybride 52.00
Elektrische fiets 108.00
Extra service
Fietspechpas € 4.00 x 4 16.00
Kinder zitje € 5.00 x 4 20.00
Fiets diefstalverzekering € 3.00 x 4 12.00
E-bike diefstalverzekering € 6.00 x 4 24.00
Extra bagage € 5.00 x 4 20.00
Aanhangfiets € 6.00 x 4 24.00
Kinderkar € 17.50 x 4 70.00
Fietshelm per stuk 10.00
SGR per stuk 5.00

Startplaats:
Amsterdam

Accommodaties

Hieronder staan de accommodaties die wij standaard boeken voor deze reis. Ze zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en ingesteld op fietsers. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad en toilet. Mocht één van de hotels zijn volgeboekt, dan proberen wij een vergelijkbaar alternatief te boeken waar mogelijk.
Bij het selecteren van de hotels proberen wij zo veel mogelijk rekening te houden met een veilige afgesloten fietsenstalling. Echter kunnen we dit niet bij alle hotels garanderen en is dit mede afhankelijk van het aantal fietsen van andere hotelgasten.  

Westcord Art Hotel ***/**** (Amsterdam)
Hotel Lion d'Or **** (Haarlem)
Tulip Inn Leiden Centre *** (Leiden)
Fietsen

Als u niet zelf uw eigen fiets mee wenst te nemen, kunt u bij ons een fiets huren. Onze toerfietsen zijn 24-versnellingen. Hieronder vindt u alle informatie over onze huurfietsen.

Bij uw eerste hotel staan uw huurfietsen voor u klaar. De receptiemedewerkers van het hotel geven u de sleutels van uw fietsen en wijzen u naar de fietsenstalling. Alle fietsen zijn voorzien van kettingsloten.

Waarom Nederlanders geen helm dragen!

 

 

 

 

 

Onze hybride fietsen hebben 24-versnellingen met handremmen. 
De hybride fiets weegt ca. 16,5 kilo.

Huurfiets

De e-bikes hebben een kleine elektromotor en accu, die bij de hotels opgeladen kunnen worden. U moet nog steeds trappen: een e-bike maakt het trappen alleen veel gemakkelijker. Enige ervaring met e-bikes wordt aanbevolen, omdat de fietsen sneller accelereren en zwaarder zijn dan gewone fietsen (door de elektromotor). Een e-bike weegt ca. 25 kilo. De actieradius op een volle batterij is +/- 100 KM. Voor de e-bike adviseren wij een minimale hoogte van 160 cm.

E-bike

Voor kinderen met een lichaamslengte van tenminste 125 cm hebben wij ook kinderfietsen beschikbaar (deze zijn 24”of 26” voor kinderen die groter zijn dan 140 cm).
Een kinderfiets heeft handremmen en ten minste 7-versnellingen.
De maximale lichaamslengte voor een kinderfiets is 155 cm. 

24" kinderfiets:

26" kinderfiets:

Kinderfiets 26 inch

Bidon

Dutch Biketours verzorgt geen waterflessen of bidons. Daarnaast kunnen wij ook niet garanderen dat er een bidonhouder op de fiets zit. U ontvangt altijd één fietstas, dus u kunt uw bidon altijd in uw fietstas opbergen. 


Fietsbel

Al onze huurfietsen hebben een fietsbel.


Fietstas

Eén fietstas is inclusief bij onze standaard hybride fietsen en e-bikes. 

Hoogte: 42 cm
Diepte voorkant naar zijkant: 17 cm
Breedte bovenkant: 32 cm
Breedte onderkant: 23 cm
Inhoud: 20 liter

De fietstassen hebben een gemakkelijk click-on/click-off systeem. De fietstassen zijn waterdicht, zodat uw spullen droog zullen blijven.


Fietsverlichting

Al onze huurfietsen hebben voor- en achterverlichting. Wanneer u op het knopje op de lamp drukt, zal deze drie keer flitsen. Dit betekent dat de verlichting automatisch aan gaat zodra het donker wordt.

Als u nogmaals drukt, flitst de lamp één keer en zijn de lampen uitgeschakeld.


Helmen

Helmen zijn niet verplicht in Nederland, maar kunnen gehuurd worden voor € 10,- per stuk.
Beschikbare maten: Volwassenen: 54 - 61 cm, Kinderen: 50 - 55 cm (alleen voor kinderen vanaf 5 jaar).


Kinderzitjes

Voor kinderen tot 30 maanden oud (max. 15 kilo) is het mogelijk om een voorzitje te huren. Dit is niet mogelijk bij e-bikes, in verband met de display van de fiets.

Voor kinderen ouder dan 30 maanden (max. 22 kilo) is het mogelijk om een achterzitje te huren. Dit is ook mogelijk bij een e-bike.

De prijs voor beide type zitjes is € 5,- per dag.


Pedalen

Al onze huurfietsen komen met reguliere pedalen, dus geen click- of SPD pedalen.


Quickrelease

Al onze huurfietsen hebben een quickrelease systeem. Hierdoor wordt het aanpassen van de hoogte van de sturen en zadels gemakkelijk en heeft u geen gereedschap nodig.


Remmen

Al onze huurfietsen voor volwassenen hebben handremmen. 


Reparatieset

Er wordt een klein bandenplaksetje meegeleverd, welke u kunt vinden in uw fietstas. Wanneer een huurfiets een ander probleem heeft, raden wij u altijd aan om naar een fietsenmaker te gaan of om het noodnummer voor fietspech te bellen. Dit laatste telefoonnummer vindt u in uw reisbescheiden, indien u deze service heeft bijgeboekt.


Sloten

Onze huurfietsen hebben een insteekslot (een kabelslot dat aan het ringslot van de fiets vastzit, zie afbeelding).

U moet uw fietsleutel een kwartslag draaien, de pin van het kabelslot uit het ringslot halen en deze vastmaken om een paal/hek etc.

Wanneer u de pin weer terugsteekt in het ringslot, dient u het ringlsot vervolgens op slot te zetten zoals u gewend hebt en beide sloten zullen op slot zitten.


Zadels

Zadels kunnen gemakkelijk in hoogte versteld worden zonder gereedschap, zie 'Quickrelease'.
De zadels hebben geen gelcover.


We hebben een beperkt aantal tandems beschikbaar op aanvraag.
Tandems zijn geschikt voor twee volwassenen.
De framemaat van de tandems zijn 48 cm.
We gebruiken voornamelijk het model Victoria Spezial 8.7.
Deze tandem heeft 24-derailleur versnellingen of nuvinci versnellingen.
De hoogte van de sturen kan niet worden aangepast.

We hebben een beperkt aantal familietandems beschikbaar op aanvraag. 
De familietandems hebben 7-versnellingen en zijn geschikt voor één volwassene en één kind van tenminste 125 cm groot.

Een aanhangfiets is een goed alternatief voor kinderen tussen ca. 100 cm en 125 cm groot. Kinderen kunnen zelf fietsen op hun eigen tempo, maar hoeven zich niet bezig te houden met het overige verkeer.

De aanhangfiets is niet voor alle reizen beschikbaar. 

 

Een kinderkar kan gebruikt worden voor maximaal twee kinderen van maximaal 100 cm en maximaal 35 kilo in totaal. 
Wij gebruiken voornamelijk de XLC Duo 2 kinderkar.
Een kinderkar is niet mogelijk in combinatie met een e-bike.

Lekker fietsen en veel kilometers fietsplezier, dat wensen we u toe. Maar helaas is er een kans (hoe klein ook) op pech onderweg. Daarom is er nu de pech-onderweg-service via onze partner ANWB pechhulp. Deze service is €4 per fiets per dag. U ontvangt een pechpas waarmee u als het ware altijd uw fietsenmaker bij de hand heeft, die u in geval van pech kosteloos verder helpt. Bij eigen fietsen betaalt u alleen de nieuwe onderdelen, bij huurfietsen dragen wij zorg voor de betaling.
De Pechhulppas geeft recht op kosteloze reparatie bij pech onderweg. Kan uw fiets op de pechlocatie niet gemaakt worden of kunt u niet meer verder fietsen, dan vervoert ANWB u en uw rijwiel.
Fietst u samen met iemand anders, dan vervoert ANWB ook uw reisgenoot en diens fiets (max. 1 extra persoon). Samen uit, samen thuis!

Wilt u uw fiets verzekeren tegen diefstal?
Dat kan. Dit kost €3,- per dag per standaard hybride fiets.
Voor een e-bike, premium fiets of race fiets kost dit €6,- per dag per fiets.
Zie ook de voorwaarden voor huurfietsen.

Als een huurfiets gestolen wordt of beschadigd raakt, houden we de gast verantwoordelijk.
Als uw verzekering deze zaken niet vergoed, dient u de eventuele kosten zelf te betalen.

Artikel 1 Huursom
De huursom is bepaald aan de hand van het bij de boeking geldende tarief of is naderhand overeengekomen. De tarieven staan vermeld op de website van Dutch Biketours. 

Artikel 2 Betaling
a. De huursom evenals alle andere te zake van de huurovereenkomst verschuldigde bedragen dienen vóór de beschikbaar stelling van de fiets(en) te zijn voldaan

b. Indien de huurder door welke oorzaak dan ook geen gebruik kan maken van de fiets(en) draagt de verhuurder voor de daaruit voortvloeiende kosten en schaden geen aansprakelijkheid.

c. In het geval in het vorige lid bedoeld blijft de huurder verplicht de volledige huursom en eventuele andere in de (af-)rekening vermelde bedragen te voldoen, in overeenstemming met de reisvoorwaarden van Dutch Bike Tours tenzij hij met betrekking tot de huursom aantoont, dat het niet kunnen gebruiken van de fiets(en) een gevolg was van een defect dat al aanwezig was bij de aanvang van de huurperiode. 

Artikel 3 Huurperiode
a. De huurperiode is de periode gelegen tussen de tijdstippen van aanvang (dag van aankomst) en einde (dag vóór vertrek) van de fietsvakantie, conform de boekingsbevestiging.

b. Verlenging van de huurperiode kan slechts plaatsvinden na toestemming van de verhuurder en wel tegen de (verlengings-)tarieven als bedoeld in artikel 1.

c. Tussentijdse inlevering van de fiets(en) doet de huurovereenkomst eindigen zonder dat recht op vermindering van de in het contract vermelde of de wegens verlenging vermeerderde huursom bestaat.

d. De fiets(en) moet(en) bij het uitgiftehotel worden ingeleverd uiterlijk op de in de betreffende boekingsbevestiging overeengekomen periode.

e. Zijn de fiets(en) niet binnen de overeengekomen huurperiode bij het beginhotel ingeleverd, dan loopt de huur door tot het tijdstip dat de fiets(en) wordt (worden) ingeleverd of door de verhuurder is (zijn) ontvangen, tegen de tarieven als bedoeld in artikel 1, vermeerderd met een boete van € 25,00 voor elke dag dat de fiets(en) te laat wordt (worden) ingeleverd of ontvangen zijn en onverminderd het recht op vergoeding van eventuele door de verhuurder te lijden kosten en schaden.

f. Onverminderd het bepaalde in het vorige lid heeft de verhuurder in dat geval het recht om de huurovereenkomst ontbonden te verklaren zonder rechterlijke tussenkomst en de teruggave van de fiets(en) onverwijld te vorderen of deze terug te nemen waar en bij wie de fiets(en) zich ook bevindt (bevinden). Deze bevoegdheid heeft de verhuurder ook indien de huurder enige voorwaarden van de huurovereenkomst niet naleeft. 

Artikel 4 Gebruik
a. De fiets(en) mag (mogen) slechts gebruikt worden overeenkomstig hun normale bestemming en door de in het huurcontract genoemde berijders(s). De fiets(en) moet(en) bij verhuurders adres schoon worden ingeleverd in de staat waarin de fiets(en) werd(en) ontvangen.

b. De huurder dient als een goed huisvader voor de fiets(en) te zorgen. Zo dient huurder alle voorzorgsmaatregelen te treffen tegen beschadigingen, verlies of diefstal.

c. De fiets(en) mag (mogen) niet gebruikt worden op het strand of op zandpaden in de duinen, behalve wanneer geen gebruik gemaakt kan worden van verharde paden en/of wegen.

Artikel 5 Schade, verlies en diefstal
a. De huurder is aansprakelijk voor beschadigingen aan of verlies van de fiets(en) of onderdelen daarvan, zomede van fietssleutels en ketting(en)/sloten, tegen bedragen welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld,. De fiets(en) is (zijn) niet verzekerd tegen aansprakelijkheid- of cascoschade.

Artikel 6. Verzekering tegen diefstal
a. De fiets(en) kan (kunnen) verzekerd worden tegen diefstal. Verzekerd is: Schade door diefstal van de fiets, evenals schade aan de fiets als gevolg van die diefstal. Schade ten gevolge van een poging tot diefstal of diefstal van onderdelen is niet verzekerd. 

Artikel 7. Premie
a. De premie voor de diefstalverzekering bedraagt € 3,00 per dag per standaard hybride fiets.

Voor een elektrische fiets, premium fiets of racefiets € 6,00 per dag per fiets. Het in rekening te brengen aantal dagen is in overeenstemming met het aantal fietsdagen zoals vermeld in de boekingsbevestiging. 

Artikel 8. Aansprakelijkheid
a. Heeft de huurder vooraf geen fietsverzekering bij de verhuurder afgesloten dan is de huurder volledig aansprakelijk voor het bedrag welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld.

b. Heeft de huurder wel een diefstal verzekering bij de verhuurder afgesloten, maar de huurfiets niet met het vaste slot op slot gezet, kan aan de verhuurder niet het originele fietssleuteltje overhandigen en kan een door de politie opgemaakt proces-verbaal niet overleggen, dan is de huurder volledig aansprakelijk voor het bedrag welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld. 

Artikel 9. Kosten tijdens huurperiode
Alle lasten en belastingen ter zake van de fiets(en) is (zijn) voor rekening van de huurder. Evenzo zijn voor zijn rekening alle kosten aan het gebruik daarvan verbonden, zoals stalling, onderhoud en reparaties.

Praktische info

4 Overnachtingen inclusief

3/4 Sterren hotels

Toeristenbelasting inbegrepen

Ontbijt inclusief

Gedetailleerde route-boekjes met kaarten en toeristische informatie

Mogelijkheid tot het huren van fietsen

7-dagen per week service hotline

Bagage vervoer inclusief

Amsterdam Sloterdijk / Amsterdam CS

Parkeermogelijkheden bij starthotel

GPS tracks beschikbaar

Eventuele veerovertochten zijn niet inclusief

Reis info

De dichtstbijzijnde luchthaven is Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

De trein van Schiphol naar Amsterdam Sloterdijk vertrekt 6 keer per uur. De reistijd is ongeveer 10 minuten. Een enkele reis kost ca. € 4, - per persoon excl. fiets.

Kijk voor dienstregelingen en tickets op www.ns.nl. Voor busdetails, hoe het hotel te bereiken, check: www.9292.nl.

Reviews

28-04-2017

...Heel goed georganiseerd - alles naar  wens verlopen...

17-04-2014

...De Tulpen tour was mooi, voor zover het weer meedeed - en dat deed het zo nu en dan niet; de wind was gedeeltelijk zèèr krachtig. Maar dat staat niet in de verantwoording van Dutch Biketours. De hotels waren goed gekozen, en het personeel was uitbundig vriendelijk en behulpzaam; daarvoor onze dank en erkenning.
In sommige gevallen ontbraken op de wegen de knooppuntnummers, vooral dan ook op plaatsen waar je een keuze had om rechtdoor te gaan of afteslaan. Hadden we niet alsnog een fietskaart meegenomen, hadden we de weg niet gevonden. Dat zou door de tourisme instellingen beter gecontroleerd mogen en moeten worden. Als we weer een thematische tocht in Nederland willen doen, zullen we graag op het internet naar uw homepage kijken...

Misschien vindt u deze reizen ook leuk:

Dutch Bike Tours gebruikt cookies om de website te beheren, om u gepersonaliseerde inhoud te tonen en om zakelijke doelen te beheren. Hieronder vindt u meer informatie over hoe we cookies gebruiken. U kunt alle cookies accepteren, ze individueel selecteren of ze allemaal afwijzen. Om meer te weten te komen over ons cookiebeleid, kunt u op elk moment de speciale pagina bezoeken

extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice