com
de
it
fr
es
Youtube
Email
Fietsvakantie ZOEKER
Fietsvakantie-
ZOEKER
Fietsdagen
Afstand
Tulpen Tour Fiets/Vaar
Tulpen Tour Fiets/Vaar
Soort :
Niveau :
Reisduur :
5 dagen
Fietsdagen :
 3
Comfort :
Periode:
mrt apr mei
Code:
5-80
Amsterdam Natuur Steden
Prijs vanaf € 549
Tulpen Tour Fiets/Vaar
Bekijk Foto's

Tulpen Tour Fiets/Vaar

Print

Fietsvakantie: Tulpen Tour Fiets/Vaar - 5 dagen

Beleef Holland op en top: een prachtige voorjaarsreis die in het teken staat van Bloemen. Deze vijfdaagse mini-cruise voert tijdens de misschien wel mooiste jaargetijde door prachtige gebieden in de “Tuin van Amsterdam”. Geniet van een aantal heerlijke dagen aan boord van een comfortabel schip met uitstekende service en een afwisselend reisprogramma.

Amsterdam wordt ook wel de kleinste wereldstad van Europa genoemd. Tal van unieke musea, aantrekkelijke winkels en de sinds kort tot het Wereld Cultureel Erfgoed van de UNESCO behorende grachtengordel maken een bezoek aan Amsterdam telkens weer tot een highlight. Bezoek de grote bloemenmarkt in het centrum van de hoofdstad en ontdek het „Zaanse Schans“ met o.a. windmolens, een kaasboer, een klompenmaker en een Oudhollands dorp.

lees meer >>
Route
Dag 1: Inscheping in Amsterdam | ‘s middags: Amsterdam – Zaandam
Dag 2: Zaandam – Zaanse Schans – Zaandam | Zaandam – Haarlem
Dag 3: Haarlem – Keukenhof – Oude Wetering
Dag 4: Oude Wetering* – Aalsmeer – Amsterdam
Dag 5: Amsterdam

Dag 1:    Inscheping in Amsterdam | ‘s middags: Amsterdam – Zaandam

Het inschepen en inchecken, waar de bemanning je aan boord verwelkomt, vindt om 14.00 uur plaats. Zodra alle gasten zijn gearriveerd, brengt een korte cruise je naar Zaandam, een plek die beroemd is om zijn windmolens. Geniet 's avonds van een korte wandeling door het pittoreske centrum van Zaandam.

Dag 2:    Zaandam – Zaanse Schans – Zaandam | Zaandam – Haarlem
24 km

Na het ontbijt geniet u van een fietstocht van 5 km naar het openluchtmuseum "Zaanse Schans" met prachtige windmolens, traditionele houten huizen, een oud Hollands dorp, een kaasboerderij en een traditionele houten klompenmaker. 'S Middags hebt u de keuze: u kunt fietsen (24 km) naar Haarlem of het rustig aan doen en de boot volgen terwijl u geniet van het landschap. Bezoek in Haarlem de historische binnenstad met de Grote Markt en de St. Bavokerk. Uw schip ligt voor de nacht niet ver van het centrum van Haarlem, zodat u 's middags of' s avonds kunt genieten van een korte stadswandeling.
(24 km of 34 km)

Dag 3:    Haarlem – Keukenhof – Oude Wetering
39 km

Vandaag na het ontbijt fietst u naar de “Keukenhof”, misschien wel het beroemdste bloemenpark van de wereld waar u honderdduizenden tulpen, narcissen, hyacinten en andere bloemen in volle bloei kunt bewonderen. Na een uitgebreid bezoek fietst u ’s middags van de Keukenhof naar Oude Wetering, waar het schip op u wacht.
(39 km  of 57 km)
Entree Keukenhof: ca. €19.

Dag 4:    Oude Wetering* – Aalsmeer – Amsterdam
28 km

Deze ochtend staat u een echte traktatie te wachten - in de vroege bezoek per bus (6.30 uur) aan de grootste bloemenveiling ter wereld in Aalsmeer. In de ochtend worden hier miljoenen bloemen geveild en worden ze onmiddellijk naar alle delen van de wereld verzonden *. Tegen 9.00 uur keert u terug op uw binnenschip waar een ontbijt op u wacht voordat u per fiets naar Amsterdam gaat. Tijdens de middag ga je mee met het schip dat door Amsterdam vaart. Later in de middag is er tijd om deze geweldige stad te ontdekken. Bezoek de bloemenmarkt in de binnenstad, ga naar een museum, ga winkelen ... er is gewoon zoveel te doen!
Waterland-fietstocht (28 km)

*: De bloemenveiling van Aalsmeer is gesloten tijdens het weekend en op feestdagen. Dit is een optioneel bezoek. Houd er rekening mee dat op bepaalde vertrekdatums een bezoek aan de bloemen-veiling niet mogelijk is.

Fluvius: 14 april / 22 april
Magnifique II: 21 april / 29 april
Magnifique III: 31 maart / 8 april / 28 april

Dag 5:    Amsterdam

Na het ontbijt neemt u afscheid van de bemanning. U moet uw hut om uiterlijk 09:30 uur verlaten.

Prijzen

 

 

 MS FLUVIUS

Twin Cabin/ Upper Deck

Twin Cabin/ Lower Deck

Single Cabin / Lower Deck

Double Cabin / Upper Deck

Prijs per persoon €   Euro   Euro  Euro  Euro
Maandag 06-04-2020 749,00 629,00   889,00
Vrijdag 10-04-2020 749,00 629,00 943,50  889,00 
Dinsdag 14-04-2020 749,00 629,00   889,00

  

MS MAGNIFIQUE II

Twin Lower Deck

Single Lower Deck Twin or Triple Lower Deck Premium twin Cabin Suite upper Deck Suite upper Deck - triple
Prijs per persoon €                   Euro  Euro  Euro Euro Euro Euro
Donderdag 26-03-2020 729,00 1093,50 729,00 859,00 1029,00

1029,00

Vrijdag 01-05-2020 779,00 1168,50   909,00 1079,00  

 

MS MAGNIFIQUE III Twin Lower Deck Single Benedendek Twin or Triple Lower Deck Suite upper Deck Suite upper Deck - triple
Prijs per persoon €  Euro  Euro  Euro Euro Euro
Woensdag 25 03-2020 729,00 948,00 729,00 1029,00 1029,00
Zondag 26-04-2020 729,00  

729,00

1029,00

 
Donderdag 02-04-2020 779,00   779,00   1079,00
Dinsdag 07-04-2020 779,00        
Accommodaties

MS Fluvius
De Fluvius is al een aantal jaren een populaire keuze voor gasten op de fietscruises tussen Amsterdam en Brugge. Het voormalige vrachtschip werd volledig herbouwd en uitgebreid in 2003 tot een luxe riviercruiseschip. In de winter 2017-2018 werden vier extra dubbele cabines op het bovendek gerealiseerd. De Fluvius vaart onder Nederlandse vlag en management. De Fluvius is nu geschikt voor max. 44 passagiers.

Beschrijving van de hutten:
De Fluvius heeft achttien twin hutten en vier dubbele hutten. Op het bovendek zijn er drie standaard tweepersoonshutten (11 m² - 118 m²) met twee aparte eenpersoonsbedden en vier dubbele hutten (12 m² - 129 m²) met een tweepersoonsbed (140 x 200 cm) en een groot panoramisch venster. Op het benedendek vindt u veertien standaard tweepersoonshutten (11 m² - 118 m²) en een kleinere tweepersoonshut (10 m² - 108 m²), die allemaal twee aparte eenpersoonsbedden hebben. Op voorafgaand verzoek kan een kinderbedje in twee van de standaard tweepersoonshutten worden geplaatst.

Elke hut en suite heeft een badkamer met douche, toilet en wastafel. Alle twin hutten hebben een vast raam, het panoramavenster in de tweepersoonshutten kan worden geopend. Elke hut heeft een individueel verstelbare airconditioning, een ventilatiesysteem, een flatscreen-tv en een föhn.

Beschrijving van het schip:
De Fluvius heeft een grote lounge (voorzien van airconditioning) met tv, bar en een semi-gescheiden restaurantgedeelte. Wi-Fi is beschikbaar. Het schip heeft ook een groot zonnedek met zitplaatsen (tafels en stoelen) en een berging voor de fietsen. Tijdens het varen kunt u vanaf hier genieten van het landschap.

MS Magnifique II
Het premium schip Magnifique II werd gebouwd in 2015/2016. Door de Magnifique II te bouwen, was de eigenaar de eerste die 'bovendek suites' introduceerde voor kleinere passagiersschepen. De Magnifique II heeft nieuwe normen gesteld voor comfort. Het schip vaart onder Nederlandse vlag en management en is een zeer populair schip op verschillende reizen in Nederland en België.

Beschrijving van de hutten:
Het bovendek heeft vier ruime suites (14 m² - 151 m²) met twee afzonderlijke eenpersoonsbedden, een kleine zithoek en grote panoramische ramen, waarvan het middelste gedeelte kan worden geopend. Het benedendek heeft dertien hutten: een premium tweepersoonshut (13 m² - 140 m²) met twee aparte eenpersoonsbedden en een kleine zithoek en twaalf prachtige tweepersoonshutten (11 m² - 118 m²) met 2 afzonderlijke eenpersoonsbedden bedden. In de meeste hutten kunnen de bedden op voorafgaand verzoek worden samengevoegd als een tweepersoonsbed. Op verzoek is een extra bed beschikbaar in twee tweepersoonshutten (boven een van de andere bedden).

Alle hutten hebben een eigen badkamer met een douche, toilet en wastafel. De hutten op het benedendek hebben patrijspoorten (om veiligheidsredenen bevestigd), bovendek hutten hebben 2 m brede ramen (die gedeeltelijk kunnen worden geopend) en de airconditioning in alle hutten kan individueel worden geregeld. Bovendien vindt u in elke hut een flatscreen-tv met satellietzenders, een kluisje en een föhn.

Beschrijving van het schip:
Het bovendek heeft een grote, smaakvol ingerichte en ruime salon met een restaurant, een mooie bar en een lounge met een gezellige zithoek, een breedbeeld-tv en grote panoramische ramen. Wi-Fi is beschikbaar. De Magnifique II heeft een prachtig, deels overdekt zonnedek met stoelen en tafels op het achterdek en een fietsenstalling op het voordek. Op het bovendek heeft het schip een whirlpool / jacuzzi en enkele ligstoelen om te ontspannen terwijl u geniet van het landschap tijdens het varen.

MS Magnifique III
Na het overweldigende succes van de premium schepen Magnifique en de Magnifique II (gelanceerd in 2016), kunnen we met trots het nieuwe premium schip Magnifique III presenteren. De trotse eigenaar, een van de meest ervaren scheepsbouwers, heeft al verschillende voormalige vrachtschepen omgebouwd tot prachtige passagiersschepen. De Magnifique III voldoet aan de hoogste normen voor comfort voor fiets- en binnentours. Het schip vaart onder Nederlandse vlag en management op verschillende reizen in Nederland en België.

Beschrijving van de hutten:
Het bovendek heeft vijf ruime suites (16 m² - 172 m²) met twee aparte eenpersoonsbedden, een kleine zithoek en een "Frans balkon": glazen schuifdeuren van plafond tot vloer. Het benedendek heeft veertien prachtige tweepersoonshutten (12 m² - 129 m²) met twee afzonderlijke eenpersoonsbedden en twee enkele hutten (9 m² - 97 m²). In de meeste hutten en alle suites kunnen de bedden op voorafgaand verzoek worden samengevoegd als een tweepersoonsbed. Op verzoek is een extra derde bed beschikbaar in een van de suites en een van de tweepersoons hutten (Pullman-bed, boven een van de andere bedden).

Alle hutten hebben een eigen badkamer met een douche, toilet en wastafel. De hutten op het benedendek hebben patrijspoorten (om veiligheidsredenen bevestigd), bovendeksuites hebben glazen schuifdeuren die gedeeltelijk kunnen worden geopend. De airconditioning in alle hutten kan individueel worden geregeld. Bovendien vindt u in elke hut een flatscreen-tv met satellietzenders, een kluisje en een föhn.

Beschrijving van het schip:
Het bovendek heeft een grote, smaakvol ingerichte salon met een restaurant, een leuke bar en een lounge met gezellige zithoeken, een breedbeeld-tv en grote panoramische ramen. Er zijn ook twee tv-schermen (een camera en een navigatiesysteem) om de real-time beweging en positie van het schip te bekijken. Wi-Fi is beschikbaar. Grote glazen deuren openen naar het prachtige gedeeltelijk overdekte teakhouten zonnedek met stoelen en tafels op het achterdek. Er is een fietsendek op het voordek. Op het bovendek heeft het schip een whirlpool / jacuzzi en enkele ligstoelen om te ontspannen en te genieten van het landschap tijdens het varen.

Praktische info

Tijdens weekends en feestdagen is de bloemenveiling in Aalsmeer gesloten - in plaats daarvan is een rondvaart door het kanaal in Amsterdam inbegrepen in het prijspakket!

Vegetarische maaltijden en bijzondere diëten (bijv. glutenvrij of bij lactose-intolerantie) zijn mogelijk, echter alleen wanneer dit bij boeking is meegedeeld en bevestigd. Vegetarische maaltijden zonder meerprijs; voor bijzondere diëten geldt een meerprijs.

Inclusief:

 • 5 dagen / 4 nachten
 • 4 x ontbijt
 • Lunchpakketten
 • 4 x 3-gangen diner
 • Koffie en thee aan boord tijdens het ontbijt en na de fietstochten
 • Welkomstdrankje
 • Gebruik van beddengoed en handdoeken
 • Dagelijkse schoonmaak van de cabine
 • Klimaat gecontroleerde cabine
 • Dagelijkse briefings
 • Volledig begeleide fietstochten (2 tourleiders, 2 groepen)
 • Enkele korte wandeltochten
 • Vergoedingen voor veerboten
 • Kaarten en notities voor fietstochten (1 set per hut)
 • GPS-sporen
 • Gebruik van een waterdichte fietstas

Exclusief:

 • Drankjes
 • Fietsverhuur of e-bike verhuur
 • Persoonlijke verzekeringen
 • Fooien (naar eigen goeddunken)
 • Toegangsprijzen en excursies (niet vermeld onder insluitsels) (niets inbegrepen op de Fluvius)
 • Transfers van / naar de dockingplaats
 • Parkeerkosten

Reserveringskosten: € 15 per boeking / groep (verplicht)
Parkeren in Amsterdam (parkeerservice): prijzen en vooraf reserveren op aanvraag.

Huurfiets met 7 versnellingen, hand- en terugtraprem, fietstas €55,-
E-Bike met 7 versnellingen en 3-voudige ondersteuning €105.
Slechts beperkt aantal aan boord beschikbaar).
(op de Magnifique II en Magnifique III bij fietsverhuur een helm en bidon incl)
Helm: € 10, - per periode (dit is alleen voor de Fluvius)

Alle vermelde afstanden zijn „circa-afstanden“ van de aanbevolen fietstochten. Programma + vermelde gegevens onder voorbehoud van wijzigingen, bijv. A.g.v. nautische of meteorologische omstandigheden. De rederij behoudt zich het recht voor het programma om gewichtige redenen te wijzigen en/of vaartijden en/of de volgorde van het programma aan te passen.

Om deze website goed te laten functioneren gebruiken we cookies. Cookie beleid. cookie instellingen aanpassen
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice