dbt
com
de
it
fr
es
Fietsvakantie ZOEKER
Fietsvakantie-
ZOEKER
Fietsdagen
Afstand
Amsterdam - Parijs
Amsterdam - Parijs
Hybride :
E-Bike :
Reisduur :
12 dagen
Fietsdagen :
 10
Comfort :
Periode:
mei sep
Code:
12-01
Historie Amsterdam Cultuur Natuur
Prijs vanaf € 1.405
Amsterdam - Parijs
Bekijk Foto's

Amsterdam - Parijs

Print

Fietsvakantie: Amsterdam - Parijs - 12 dagen

Een droomreis!

Vanaf de Amsterdamse grachten fietsen tot de Eiffeltoren in Parijs.
Deze twee wereldsteden vol met geschiedenis, musea en wereld beroemde gebouwen zijn het begin en eindpunt van uw reis door 3 verschillende landen.
De fietstocht voert door gevarieerd landschap, terwijl u onderweg mooie steden aandoet als Gouda, Antwerpen en Gent.

We bieden deze reis ook aan in de omgekeerde volgorde: starten in Parijs en eindigen in Amsterdam. Voor meer informatie over die reis, klik hier. 

lees meer >>
Route
Dag 1: Aankomst Amsterdam
Dag 2: Amsterdam - Gouda/Bodegraven
Dag 3: Gouda/Bodegraven - Breda
Dag 4: Breda - Antwerpen
Dag 5: Antwerpen - Gent
Dag 6: Gent - Tournai
Dag 7: Tournai - Cambrai
Dag 8: Cambrai - Saint Quentin
Dag 9: Saint Quentin - Compiègne
Dag 10: Compiègne - Senlis
Dag 11: Senlis - Parijs
Dag 12: Vertrek Parijs

Dag 1:    Aankomst Amsterdam

Uw fietsvakantie begint in Amsterdam, volgens velen hét juweel van Europa. Met zóveel vertier en bezienswaardigheden, is een bruisender begin van uw fietsvakantie bijna niet denkbaar. Komt u tijdig aan in Amsterdam, maakt u dan een eerste wandeling door het gezellige centrum. Alleen al met het bekijken van de karakteristieke herenhuizen en de prachtige zeventiende-eeuwse grachten (UNESCO status), kunt u zich een dag vermaken. Heeft u tijd en energie over? Wandel dan verder door het befaamde ‘red light district’ dat jaarlijks miljoenen toeristen trekt, of bewonder de vele straatartiesten op het Rembrandtplein.

! Fietsen zijn niet toegestaan in de trein van Parijs naar Amsterdam (of andersom). Daarom raden wij aan om deze reis te boeken met huurfietsen, die u aan het einde van de reis kunt achterlaten in het hotel in Parijs.  

Dag 2:    Amsterdam - Gouda/Bodegraven
79 km

Midden in Nederlands grootste stedelijk gebied De Randstad ligt een uniek stukje natuur: het Groene Hart. Het gebied is een aangenaam contrast met het drukke leven van alledag van de Randstad. Met eigen ogen maakt u kennis van de vele gezichten van dit unieke gebied: polders, venen, water en mooie historische stadjes sieren het landschap. De tocht voert verder naar de stad Gouda die over de hele wereld bekend staat om zijn gelijknamige Goudse kaas. Behalve vanwege kaas, staat Gouda ook bekend om zijn stroopwafels en kaarsen. Gouda is dus dé plek om typisch Hollandse waren in te slaan. Maakt u ook zeker een vroege avondwandeling langs de mooie kanalen en indrukwekkende oude gebouwen.

Vanwege beschikbaarheids redenen kan het zijn dat u verblijft in Bodegraven in plaats van Gouda. 

Dag 3:    Gouda/Bodegraven - Breda
81 km

Vandaag bewondert u een van Nederlandse meest populaire toeristisch trekpleisters: molencomplex Kinderdijk. Deze negentien typisch Hollandse molens prijken in een net zo typisch Hollands landschap en zijn een waar Nederlands icoon. Heeft u altijd al willen weten hoe u een molenaar wordt? U leert het hier. Ook ontdekt u hoe een authentieke windmolen werkt, bezoekt u de molenwerkplaats en bekijkt u hoe een molen wordt gebouwd.
Vervolgens fietst u langs één van de weinig overgebleven zoetwatergebieden in Europa: het Biesbosch. Tijdens de oversteek over het Hollands Diep met de voetveer ervaart u het "echte" Biesbosch, waarnee u zich officieel in het zuiden van Nederland bevindt. De Brabantse gastvrijheid nodigt uit voor een tussenstop met een kopje koffie en een groot stuk taart. De bestemming van vandaag is Breda. 

Let op! U volgt enkel de fietsroute door de Biesbosch op dagen dat het pontje 't Leeuweveerke vaart. Deze gaat niet dagelijks. 
Op de dagen dat deze niet vaart, volgt u de alternatieve route. 

Dag 4:    Breda - Antwerpen
73 km

De voorouders van onze koninklijke familie hebben Breda omgebouwd tot een prachtige stad met veel imposante gebouwen. Vandaag voert de route merendeels door bosrijke omgeving o.a. door de Kalmthoutse Heide, een prachtig grensoverschrijdend natuurgebied tussen Nederland en België. 
De route brengt u direct in het toeristische hart van Antwerpen. Antwerpen is de grootste stad in Vlaanderen en de belangrijkste havenstad van België. Breng ook zeker een bezoek aan de hippe en trendy delen van de stad; 't Zuid en Het Eilandje. 

Dag 5:    Antwerpen - Gent
90 km

Zuidwaarts langs de Schelde verlaat u Antwerpen. De brede Schelde is niet alleen een natuurlijke maar ook een toeristische attractie. Aan het einde van de dag bereikt u Gent; de Belgen benoemen dit zelf als hun mooiste stad, en het zal u ook zeker betoveren!

Het is ook mogelijk om een rustdag toe te voegen in de levendige stad Gent. In deze eigenzinnige stad kunt u struinen door het historische centrum en uitrusten op een van de terrasjes, maar er zijn ook leuke musea te bezoeken. Klinkt dit als muziek in uw oren? Geef dan in het boekingsformulier aan dat u een rustdag in Gent wil bijboeken. Dit kost €70,- per persoon op basis van een tweepersoonskamer met ontbijt.
Let op: bij een rustdag in Gent begint uw reis een dag eerder. De aankomstdatum in Parijs blijft gelijk. Geef dit aan in het opmerkingenveld in het boekingsformulier. 

Dag 6:    Gent - Tournai
79 km

De rivier de Schelde is nog steeds uw gids als u fietst naar Oudenaarde, bekend uit de "Ronde van Vlaanderen". De trekpaden langs de rivieren zijn inmiddels omgezet in gladde fietspaden, waardoor u heerlijk ver weg kunt kijken door de open velden die Vlaanderen rijk is. Probeer onderweg ook zeker één van Belgisch beroemdste producten; "Geraardsbergse Mattentaart". Direct na Kluisbergen verlaat u Vlaanderen en fietst u de provincie Wallonië binnen. Na 20 kilomter bereikt u de eindbestemming van vandaag Tournai.  

We bieden u vandaag ook twee alternatieve routes aan door de Vlaamse Ardennen, indien u niet de hele dag de rivier wilt volgen.

Dag 7:    Tournai - Cambrai
74 km

Terwijl u de klokkentoren van Tournai achter u laat, fietst u over het laatste stuk Belgische fietspad langs de Schelde, Frankrijk binnen. Al snel bereikt u het eerste Franse regionale park; Parc Naturel Régional Scarpe-Escaut, waar de rivier l'Escaut stroomt tussen de bossen, vijvers en moerassen bevolkt door verschillende diersoorten. Niet alleen de natuur is mooi, maar ook de UNESCO mijndorpen en de prachtige stad Saint-Amand-Les-Eaux zijn een bezoek waard. Via typische Franse gehuchtjes bereikt u Cambrai. Deze stad mag u eigenlijk niet verlaten zonder de beroemde "Bétises de Cambrai" te proeven. 

Dag 8:    Cambrai - Saint Quentin
51 km

Vandaag verlaat u Cambrai via het kanaal Saint-Quentin (ingehuldigd door Napoleon in 1810) en ontdekt u de Haute Vallée de l'Escaut. Al snel bereikt u een waar juweeltje: de abdij van Vaucelles uit de twaalfde eeuw. De abdij is ongewoon door de constructie, zijn afmetingen en de kwaliteit van de restauratie.Een paar pedaalwentelingen verder passeert u de bronnen van de rivier de l'Escault, een beroemde kilometerslange rivier die uiteindelijk in de Noordzee in Nederland uitmondt. Indien u wilt, kunt u de 6 km langere route nemen om ook langs de interessante kanaaltunnel en het museum van Touage te komen. Via kleine heuvelachtige weggetjes fietst u door Franse dorpjes en over grond vol met gedenktekens aan de Eerste Wereldoorlog, zoals begraafplaatsen en overblijfselen van de Hindenburg-linie. Vind het kanaal om het fietspad en uiteindelijk Saint Quentin te bereiken. Ontdek hier de straten met art-decohuizen, waarvan de details het waard zijn om te bekijken. Deze stijl werd aangenomen tijdens de wederopbouw van de stad, die tijdens de Eerste Wereldoorlog grotendeels vernietigd werd. 

Dag 9:    Saint Quentin - Compiègne
75 km

Op weg naar Compiègne! 
Fiets door grote natuurgebieden (met meer dan 200 vogelsoorten) in de vruchtbare vallei van de Oise naar Noyon. Noyon staat bekend als de stad van kunst en geschiedenis, en ademt een middeleeuwse sfeer uit. Zo vond in 978 rond de kathedraal de kroning van Hugo Capet plaats. Ga vervolgens terug naar de gedeelde tracks en breng een bezoek aan de abdij van Ourscamp. Via het bos van Compiègne komt u langs “Clairière de l’Armstice”, waar de wapenstilstand (en feitelijk het einde) van WW1 getekend werd (en Hilter als wraak de Fransen dwong het overgave verdrag te teken in 1940). Vervolgens bereikt u Compiègne, een stad vol met charmante winkelstraten en musea met gevarieerde collecties.        

Dag 10:    Compiègne - Senlis
67 km

Prestigieuze kastelen, middeleeuwse steden en groot bosgebied staan vandaag op het programma. 
De tocht begint door het bos van Compiegne om vervolgens via Pierrefonds en haar sprookjesachtige kasteel richting de abdij Saint Jean aux Bois, met haar goed bewaarde stadspoorten en een 850-jaar oude eikenboom. De weg vervolgt zich langs een aantal fraaie Gallo-Romeinse ruines naar het dal van Automne, met meteen daarna de klim naar het mooie dorpje Néry. Via het bos van Halatte fietst u de stad Senlis binnen, een koninklijke residentie in de middeleeuwen, en dus vol met rijke historie en musea. Heeft u nog voldoende energie over vandaag? Fiets dan de 15 km langere route die via het bos van Halette en Chantilly uiteindelijk Senlis bereikt. Chantilly is wereldberoemd om zijn kasteel, de grote stallen, het porselein en de gastronomie (ja, de bekende room van Chantilly is hier uitgevonden).  

Dag 11:    Senlis - Parijs
72 km

De laatste fietsdag voordat u in de stad van het licht aankomt! U verlaat Senlis door het hart van de natuur van "Ile de France" met haar geurige dennenbomen . Vanaf Gressy volgt u voor 30 kilometer het mooie fietspad van het Canal de l'Ourcq, welke een autovrije veilige toegang tot Parijs geeft. Via het Canal Saint Martin peddelt u Parijs binnen; een waar openluchtmuseum.     

Diegenen die de tour in stijl willen afsluiten, kunnen nog een optionele en veilige route van 24 km door de stad fietsen. Het startpunt is het hotel, van hieruit fietst u langs de Seine (en de Notre Dame) naar de Eiffeltoren en terug.

Dag 12:    Vertrek Parijs

Na het ontbijt eindigt uw reis. Wij adviseren nog wel een paar dagen bij te boeken om deze schitterende stad te bezoeken.

Prijzen
Start data:
2024: 22 april, 23 mei en 12 september
Min. deelname 2 personen 

Let op! Bij de volgende data is een minimaal verblijf van 2 nachten achter elkaar verplicht in Amsterdam (en wordt een hogere prijs berekend):
20 april 2024
26 en 27 april 2024
9, 10 en 11 mei 2024
17,18 en 19 mei 2024


Prijs p.p.
2-persoonskamer, ontbijt 1,400.00
1-persoonskamer, ontbijt 2,125.00
Extra nacht tweepersoonskamer (logies/ontbijt) 80.00
Extra nacht tweepersoonskamer (logies/ontbijt) Amsterdam 100.00
Upgrades p.p.p.n.
NH Collection Antwerp Centre, Antwerpen 20.00
Westcord Art Hotel, Amsterdam 10.00
Toeslagen per persoon
Overnachting in Amsterdam op zaterdag 25.00
Huurfiets (d/h)
Premium fiets 275.00
Elektrische fiets 330.00
Extra service
E-bike diefstalverzekering € 6.00 x 11 66.00
Diefstalverzekering premium fiets € 6.00 x 11 66.00
Extra bagage € 5.00 x 11 55.00
SGR per stuk 5.00

Startplaats:
Amsterdam 

Heen-/Terugreis met vliegtuig (niet inbegrepen):
Heenvlucht naar Amsterdam Schiphol   
Terugvlucht vanaf Paris Orly of Paris Charles de Gaulle  

Terugreis met de trein naar Amsterdam:
De sneltrein Eurostar brengt u in 3 uur en 17 minuten terug naar Amsterdam.
Boekbaar 3 maanden vooraf, Prijs vanaf 39,- € p.p.  In het weekend gaat de trein iedere 2 uur. Fiets neemenen in de Thalys is niet mogelijk. Huurfietsen zullen wij terug brengen.

Eigen fiets:
Wilt u uw eigen fietsen meenemen, dan kunnen wij uw fiets van Parijs naar Nederland transporteren. Uw fiets wordt dan binnen 2 weken na het einde van uw reis afgeleverd in Rossum, waar u zelf uw fiets kunt ophalen. De kosten hiervoor zijn €25,- per fiets.

Extra nacht in Parijs (logies/ontbijt):
O.b.v. tweepersoonskamer €105 per persoon
O.b.v. eenpersoonskamer €180 per persoon

Accommodaties

Hieronder staan de accommodaties die wij standaard boeken voor deze reis. Ze zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en ingesteld op fietsers. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad en toilet. Mocht één van de hotels zijn volgeboekt, dan proberen wij een vergelijkbaar alternatief te boeken waar mogelijk.
Bij het selecteren van de hotels proberen wij zo veel mogelijk rekening te houden met een veilige afgesloten fietsenstalling. Echter kunnen we dit niet bij alle hotels garanderen en is dit mede afhankelijk van het aantal fietsen van andere hotelgasten.  

Westcord Art Hotel ***/**** (Amsterdam)
Best Western Hotel Gouda **** (Gouda)
Golden Tulip Keyser Breda ****(Breda)
Mercure Antwerp City South **** (Antwerpen - Belgium)
Hotel Chamade *** (Gent - Belgium)
D'Alcantara *** (Tournai - Belgium)
Logis Hôtel Mouton Blanc *** (Cambrai - France)
Hotel Le Picardy
Hôtel Le Picardy **** (Saint-Quentin - France)
Aiden by Best Western T'Aim Hôtel **** (Compiegne - France)
Logis Hostellerie de la Porte Bellon *** (Senlis - France)
Holiday Inn Express Paris - Canal de la Villette (Parijs - France)
Fietsen

De e-bikes hebben een kleine elektromotor en accu, die bij de hotels opgeladen kunnen worden. U moet nog steeds trappen: een e-bike maakt het trappen alleen veel gemakkelijker. Enige ervaring met e-bikes wordt aanbevolen, omdat de fietsen sneller accelereren en zwaarder zijn dan gewone fietsen (door de elektromotor). Een e-bike weegt ca. 25 kilo. De actieradius op een volle batterij is +/- 100 KM. Voor de e-bike adviseren wij een minimale hoogte van 160 cm.

 

Koga Signature Grandtourer-S, Shimano XT afgemonteerd

Bidon

Dutch Biketours verzorgt geen waterflessen of bidons. Daarnaast kunnen wij ook niet garanderen dat er een bidonhouder op de fiets zit. U ontvangt altijd één fietstas, dus u kunt uw bidon altijd in uw fietstas opbergen. 


Fietsbel

Al onze huurfietsen hebben een fietsbel.


Fietstas

Eén fietstas is inclusief bij onze premium fietsen en e-bikes. 

Hoogte: 42 cm
Diepte voorkant naar zijkant: 17 cm
Breedte bovenkant: 32 cm
Breedte onderkant: 23 cm
Inhoud: 20 liter

De fietstassen hebben een gemakkelijk click-on/click-off systeem. De fietstassen zijn waterdicht, zodat uw spullen droog zullen blijven.


Fietsverlichting

Al onze huurfietsen hebben voor- en achterverlichting. Wanneer u op het knopje op de lamp drukt, zal deze drie keer flitsen. Dit betekent dat de verlichting automatisch aan gaat zodra het donker wordt.

Als u nogmaals drukt, flitst de lamp één keer en zijn de lampen uitgeschakeld.


Helmen

Helmen zijn voor deze reis inbegrepen bij de fietshuur.


Pedalen

Al onze huurfietsen komen met reguliere pedalen, dus geen click- of SPD pedalen.


Quickrelease

Al onze huurfietsen hebben een quickrelease systeem. Hierdoor wordt het aanpassen van de hoogte van de sturen en zadels gemakkelijk en heeft u geen gereedschap nodig.


Remmen

Al onze huurfietsen voor volwassenen hebben handremmen. 


Reparatieset

Er wordt een klein bandenplaksetje meegeleverd, welke u kunt vinden in uw fietstas. Wanneer een huurfiets een ander probleem heeft, raden wij u altijd aan om naar een fietsenmaker te gaan of om het noodnummer voor fietspech te bellen. Dit laatste telefoonnummer vindt u in uw reisbescheiden, indien u deze service heeft bijgeboekt.


Sloten

Onze huurfietsen hebben een insteekslot (een kabelslot dat aan het ringslot van de fiets vastzit, zie afbeelding).

U moet uw fietsleutel een kwartslag draaien, de pin van het kabelslot uit het ringslot halen en deze vastmaken om een paal/hek etc.

Wanneer u de pin weer terugsteekt in het ringslot, dient u het ringlsot vervolgens op slot te zetten zoals u gewend hebt en beide sloten zullen op slot zitten.


Zadels

Zadels kunnen gemakkelijk in hoogte versteld worden zonder gereedschap, zie 'Quickrelease'.
De zadels hebben geen gelcover.


Lekker fietsen en veel kilometers fietsplezier, dat wensen we u toe. Maar helaas is er een kans (hoe klein ook) op pech onderweg. Daarom is er nu de pech-onderweg-service via onze partner ANWB pechhulp. Deze service is €4 per fiets per dag. U ontvangt een pechpas waarmee u als het ware altijd uw fietsenmaker bij de hand heeft, die u in geval van pech kosteloos verder helpt. Bij eigen fietsen betaalt u alleen de nieuwe onderdelen, bij huurfietsen dragen wij zorg voor de betaling.
De Pechhulppas geeft recht op kosteloze reparatie bij pech onderweg. Kan uw fiets op de pechlocatie niet gemaakt worden of kunt u niet meer verder fietsen, dan vervoert ANWB u en uw rijwiel.
Fietst u samen met iemand anders, dan vervoert ANWB ook uw reisgenoot en diens fiets (max. 1 extra persoon). Samen uit, samen thuis!

Wilt u uw fiets verzekeren tegen diefstal?
Dat kan. Dit kost €3,- per dag per standaard hybride fiets.
Voor een e-bike, premium fiets of race fiets kost dit €6,- per dag per fiets.
Zie ook de voorwaarden voor huurfietsen.

Als een huurfiets gestolen wordt of beschadigd raakt, houden we de gast verantwoordelijk.
Als uw verzekering deze zaken niet vergoed, dient u de eventuele kosten zelf te betalen.

Artikel 1 Huursom
De huursom is bepaald aan de hand van het bij de boeking geldende tarief of is naderhand overeengekomen. De tarieven staan vermeld op de website van Dutch Biketours. 

Artikel 2 Betaling
a. De huursom evenals alle andere te zake van de huurovereenkomst verschuldigde bedragen dienen vóór de beschikbaar stelling van de fiets(en) te zijn voldaan

b. Indien de huurder door welke oorzaak dan ook geen gebruik kan maken van de fiets(en) draagt de verhuurder voor de daaruit voortvloeiende kosten en schaden geen aansprakelijkheid.

c. In het geval in het vorige lid bedoeld blijft de huurder verplicht de volledige huursom en eventuele andere in de (af-)rekening vermelde bedragen te voldoen, in overeenstemming met de reisvoorwaarden van Dutch Bike Tours tenzij hij met betrekking tot de huursom aantoont, dat het niet kunnen gebruiken van de fiets(en) een gevolg was van een defect dat al aanwezig was bij de aanvang van de huurperiode. 

Artikel 3 Huurperiode
a. De huurperiode is de periode gelegen tussen de tijdstippen van aanvang (dag van aankomst) en einde (dag vóór vertrek) van de fietsvakantie, conform de boekingsbevestiging.

b. Verlenging van de huurperiode kan slechts plaatsvinden na toestemming van de verhuurder en wel tegen de (verlengings-)tarieven als bedoeld in artikel 1.

c. Tussentijdse inlevering van de fiets(en) doet de huurovereenkomst eindigen zonder dat recht op vermindering van de in het contract vermelde of de wegens verlenging vermeerderde huursom bestaat.

d. De fiets(en) moet(en) bij het uitgiftehotel worden ingeleverd uiterlijk op de in de betreffende boekingsbevestiging overeengekomen periode.

e. Zijn de fiets(en) niet binnen de overeengekomen huurperiode bij het beginhotel ingeleverd, dan loopt de huur door tot het tijdstip dat de fiets(en) wordt (worden) ingeleverd of door de verhuurder is (zijn) ontvangen, tegen de tarieven als bedoeld in artikel 1, vermeerderd met een boete van € 25,00 voor elke dag dat de fiets(en) te laat wordt (worden) ingeleverd of ontvangen zijn en onverminderd het recht op vergoeding van eventuele door de verhuurder te lijden kosten en schaden.

f. Onverminderd het bepaalde in het vorige lid heeft de verhuurder in dat geval het recht om de huurovereenkomst ontbonden te verklaren zonder rechterlijke tussenkomst en de teruggave van de fiets(en) onverwijld te vorderen of deze terug te nemen waar en bij wie de fiets(en) zich ook bevindt (bevinden). Deze bevoegdheid heeft de verhuurder ook indien de huurder enige voorwaarden van de huurovereenkomst niet naleeft. 

Artikel 4 Gebruik
a. De fiets(en) mag (mogen) slechts gebruikt worden overeenkomstig hun normale bestemming en door de in het huurcontract genoemde berijders(s). De fiets(en) moet(en) bij verhuurders adres schoon worden ingeleverd in de staat waarin de fiets(en) werd(en) ontvangen.

b. De huurder dient als een goed huisvader voor de fiets(en) te zorgen. Zo dient huurder alle voorzorgsmaatregelen te treffen tegen beschadigingen, verlies of diefstal.

c. De fiets(en) mag (mogen) niet gebruikt worden op het strand of op zandpaden in de duinen, behalve wanneer geen gebruik gemaakt kan worden van verharde paden en/of wegen.

Artikel 5 Schade, verlies en diefstal
a. De huurder is aansprakelijk voor beschadigingen aan of verlies van de fiets(en) of onderdelen daarvan, zomede van fietssleutels en ketting(en)/sloten, tegen bedragen welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld,. De fiets(en) is (zijn) niet verzekerd tegen aansprakelijkheid- of cascoschade.

Artikel 6. Verzekering tegen diefstal
a. De fiets(en) kan (kunnen) verzekerd worden tegen diefstal. Verzekerd is: Schade door diefstal van de fiets, evenals schade aan de fiets als gevolg van die diefstal. Schade ten gevolge van een poging tot diefstal of diefstal van onderdelen is niet verzekerd. 

Artikel 7. Premie
a. De premie voor de diefstalverzekering bedraagt € 3,00 per dag per standaard hybride fiets.

Voor een elektrische fiets, premium fiets of racefiets € 6,00 per dag per fiets. Het in rekening te brengen aantal dagen is in overeenstemming met het aantal fietsdagen zoals vermeld in de boekingsbevestiging. 

Artikel 8. Aansprakelijkheid
a. Heeft de huurder vooraf geen fietsverzekering bij de verhuurder afgesloten dan is de huurder volledig aansprakelijk voor het bedrag welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld.

b. Heeft de huurder wel een diefstal verzekering bij de verhuurder afgesloten, maar de huurfiets niet met het vaste slot op slot gezet, kan aan de verhuurder niet het originele fietssleuteltje overhandigen en kan een door de politie opgemaakt proces-verbaal niet overleggen, dan is de huurder volledig aansprakelijk voor het bedrag welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld. 

Artikel 9. Kosten tijdens huurperiode
Alle lasten en belastingen ter zake van de fiets(en) is (zijn) voor rekening van de huurder. Evenzo zijn voor zijn rekening alle kosten aan het gebruik daarvan verbonden, zoals stalling, onderhoud en reparaties.

Praktische info

11 Overnachtingen inclusief

3/4 Sterren hotels

Toeristenbelasting inbegrepen

Ontbijt inclusief

Gedetailleerde route-boekjes met kaarten en toeristische informatie

Mogelijkheid tot het huren van fietsen

7-dagen per week service hotline

Bagage vervoer inclusief

Amsterdam CS / Paris Gare du Nord

Parkeermogelijkheden bij starthotel

GPS tracks van de route beschikbaar

Eventuele veertochten zijn niet inclusief

Niet inbegrepen is de trein terug naar Amsterdam

Reis info

De dichtstbijzijnde luchthaven is Luchthaven Parijs-Charles de Gaulle (CDG)

Via de volgende link kunt u uitstippelen hoe u met het openbaar vervoer van Charles de Gaulle bij het hotel komt: www.ratp.fr/op-bezoek-naar-parijs

Reviews

16-08-2018

...Het was een magnifieke reis, waar wij intensief van hebben genoten. Schitterende tocht door prachtige landschappen en interessante steden. In Noord Frankrijk licht heuvelachtig, maar niet zwaar. Intocht in Parijs langs Canal de l'Oerthe is heel mooi eindigen...

02-08-2018

...Alle plaatsen waren een bezoekje waard. Fijn dat de hotels steeds op loopafstand van of in de stad lagen...

Misschien vindt u deze reizen ook leuk:

Dutch Bike Tours gebruikt cookies om de website te beheren, om u gepersonaliseerde inhoud te tonen en om zakelijke doelen te beheren. Hieronder vindt u meer informatie over hoe we cookies gebruiken. U kunt alle cookies accepteren, ze individueel selecteren of ze allemaal afwijzen. Om meer te weten te komen over ons cookiebeleid, kunt u op elk moment de speciale pagina bezoeken

extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice