com
de
it
fr
es
Dutch Biketours
Youtube
Email
Fietsvakantie ZOEKER
Fietsvakantie-
ZOEKER
Fietsdagen
Afstand

  Tour dagen Actie
NL06010 Maasroute Maastricht - Sedan

Een bijzondere fietsvakantie voor wie op zoek is naar (relatief) onbekende vakantiebestemmingen dicht bij huis. En een fietstocht langs de Maas in Limburg, via België, tot in Noord-Frankrijk is beslist zo’n ontdekkingsreis. Donau, Rijn en Loire zijn geliefd bij de fietstoeristen.

8

8-08 Amsterdam - Brugge

Deze prachtige achtdaagse fietsvakantie brengt u langs unieke plekjes in Nederland en eindigt in buurland België. De route biedt een uniek pakket van indrukwekkende historische steden, pittoreske dorpjes en een onvergetelijk natuur- en cultuurlandschap.

8

8-08B Amsterdam - Brugge
8

8-16 Amsterdam - Brussel

Deze sportieve, internationale fietsvakantie start in het hart van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en eindigt in het Europese epicentrum: Brussel. Een 340 km lange aaneenrijging van wel zeer bijzondere, historisch waardevolle Hollandse en Vlaamse steden.

8

8-23 Amsterdam - Maastricht

Heerlijke route met bruisende steden als Amsterdam, Utrecht, 's Hertogenbosch en Maastricht en verschillende landschappen. Langs de met landhuizen omzoomde Vecht, de machtige rivieren Rijn en Waal om tot slot langs de afwisselende Maas af te zakken naar het zuidelijkste puntje van ons land. 

8

12-01 Amsterdam - Parijs

Een droomreis! Fietsen vanaf de Amsterdamse grachten tot aan de Eiffeltoren in Parijs. Deze twee fenomenale wereldsteden, vol van geschiedenis, spectaculaire musea en wereldberoemde gebouwen vormen het begin- en eindpunt van deze geweldige fietstocht door maar liefst drie verschillende landen.12

8-18 Familiereis: Strand, duinen en steden

Duinen met strand, historische binnensteden, eindeloze weilanden met kaarsrechte slootjes en molens, schitterende molens. Ook doet u tijdens deze reis onze hoofdstad aan, waar u zult merken dat de grote stad ook kinderen veel te bieden heeft.

8

8-86 Rond het IJsselmeer

Met de driemastklipper Elisabeth maakt u een spannende ontdekkingsreis rond het IJsselmeer. Deze fietsvakantie begint in Amsterdam en voert langs de kust van het IJsselmeer, door gezellige historische stadjes en in het binnenland en door de eeuwenoude droogmakerijen. 

8

8-81 Fiets en vaar rond het IJsselmeer met gids - 8 dagen

Zeilen en fietsen langs de kust van het IJsselmeer, eens een zoute zee en nu het grootste zoetwatermeer van heel Nederland! Ontdek dit unieke deel van Nederland aan boord van een prachtig en comfortabel ingericht zeilschip en tijdens het fietsen over uitstekende fietspaden en mooie fietstrajecten.

8

8-09 Brugge - Amsterdam

Deze prachtige achtdaagse fietsvakantie begint vanuit België, in het Belgische Brugge, een prachtige stad die ook wel “De parel van Vlaanderen” genoemd wordt en eindigt via unieke plekjes in Amsterdam, Nederland.

8

5-06 Fietsen vanuit Amsterdam

Een vijfdaagse fietsvakantie vanuit Amsterdam. U overnacht 4 nachten in Amsterdam en heeft 3 volledige dagen te besteden op de fiets. Mocht u liever Amsterdam willen bezoeken is dat geen enkel probleem. We hebben 4 routes voor u gemaakt zodat u zelf kunt kiezen: naar Volendam, Zaandijk, het Muiderslot of Haarlem. 

5

8-15 Fietsen met Kinderen: Terug in de tijd

Deze tour is bij uitstek geschikt voor families. De afstanden zijn iets korter zodat het ook voor kinderen leuke afstanden zijn. Onderweg vindt u interessante bezienswaardigheden voor jong en oud om te bekijken!

8

6-21 De Gouden Eeuw tour

De Gouden Eeuw, een belangrijke periode voor Nederland. In deze tijd groeiden en bloeiden steden als Leiden, Delft, Den Haag en Rotterdam. Natuurlijk kan Gouda niet ontbreken in deze mix van mooie plaatsen. Voor ons de aanleiding om een prachtige fietsreis uit te zetten langs deze steden.

6

5-01 De Hoge Veluwe Tour

De Hoge Veluwe route gaat langs het prachtige natuurgebied "Nationaal Park De Hoge Veluwe”, maar ook steden zoals Zutphen en Arnhem kunnen worden aangedaan. Het is een fietstocht door heerlijk geurende dennenbossen en prachtig groene loofbossen, maar ook door heidevelden en zandverstuivingen. 

5

NL06000 Drielanden fietsreis tussen Maas en Rijn

Peddel door Nederlands- en Belgisch-Limburg, zwerf door zowel de heuvels van Hoge Venen als die van de Eifel, bezoek Maastricht en Monschau, geniet van het fietspad langs de Rur, kijk uw ogen uit in Nationale Parken als ‘De Meinweg’ en ‘De Hoge Kempen’.

8

6-03 Duinen en Deltawerken Tour

Zodra u de toegangswegen tot Zeeland oprijdt begint het: het vakantiegevoel. De zilte lucht en het weidse uitzicht geven u een gevoel van rust, ruimte en vrijheid- een uniek vakantiegevoel dat alleen Zeeland u kan geven. 

6

8-02 Duinen en Grachten Tour

Deze zeer aantrekkelijke route voert u door een deel van Midden- en West-Nederland. Fietsen en genieten van de rijke natuur, mooie oude stadjes bezoeken zoals Harderwijk, Enkhuizen en onze hoofdstad Amsterdam, maar ook oude vissersdorpen etc.

8

6-10 Duinhotel Burgh Haamstede

Bij aankomst in de provincie Zeeland is direct het ultieme vakantiegevoel zichtbaar. De zilte geur van de zee, het uitzicht op het water en de natuurlijke schoonheid zorgen voor rust, vrijheid en ruimte voor recreatie.

6

7-02 Dwars door Holland Tour

Op de fiets ontdekt u de verscheidenheid van dit deel van Nederland: veelkleurige bloembollenvelden, weidse polderlandschappen en natuurgebieden, de schilderachtige, historische stadjes met de architectuur van „toen" en een keur aan bezienswaardigheden en musea zijn bewijzen van het rijke verleden van handel en visserij. 

7

7-08 Eiland Hoppen Waddenzee

Vanaf het moment dat u op de veerboot stapt, vervaagt de wereld achter u. Rust en stilte komen u tegemoet. Om u heen ziet u niets behalve een helderblauwe zee, krijsende meeuwen en zonnebadende zeehondjes. 

7

6-16 Fietsen met Kinderen Zuid-Holland noord

Een mooie fietsvakantie voor gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden. U rijdt in uw eigen tempo over autoluwe wegen. Voor de kinderen kunt u bovendien speciale kinderfietsen, aanhangfietsen en kinderzitjes huren.

6

4-03 Fietsen vanuit Amsterdam

Tijdens deze 4-daagse fietsvakantie leert u mooi Amsterdam en haar prachtige omgeving bijzonder goed kennen. We hebben een aantal zeer verschillende routes voor u uitgezet. U kunt zo zelf een keuze maken wat u in en rond onze historische hoofdstad wilt bezoeken en bezichtigen.

4

4-05 Fietsen vanuit Rotterdam

Fietsen vanuit het inmiddels alom bekende 'Jugendstil' Hotel New York, ook wel 'The Grand Old Lady' genoemd. Vanuit dit voormalige scheepskantoor van de Holland Amerika Lijn, dat hier zijn deuren sloot in 1993, maakt u bijzondere fietstochten door en rondom fascinerend Rotterdam, de grootste zeehaven van Europa.

4

5-07 Fietsen vanuit Rotterdam

Fietsen vanuit Hotel New York, gevestigd in het Jugendstil hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn, ook wel The Grand Old Lady genoemd. Nadat het gebouw vanwege verhuizing verlaten was ontstond het idee voor dit inmiddels wereld beroemde hotel: en in 1993 opende Hotel New York haar nostalgische deuren.

5

6-27 Fietsen vanuit Rotterdam

Fietsen vanuit Hotel New York, gevestigd in het Jugendstil hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn, ook wel The Grand Old Lady genoemd. Nadat het gebouw vanwege verhuizing verlaten was ontstond het idee voor dit inmiddels wereld beroemde hotel: en in 1993 opende Hotel New York haar nostalgische deuren. 6 dagen.

6

6-30 Fietsen vanuit Utrecht

Deze route voert u langs prachtige natuurgebieden, vele forten, kastelen en interessante historische vestingstadjes. Kenmerkend zijn de gevarieerde landschappen en de diverse riviertjes en wateren op uw route. Het gebied De Hollandse Waterlinie, met een bijzondere historie, vormt een interressant deel van uw fietsvakantie.

6

NL06030 Vierlanden Vennbahn Fietsreis

In de zomer van 2013 werd de 125 kilometer lange ‘Vennbahn’, één van de langste en mooiste tot fietspad omgebouwde spoorlijnen in Europa, officieel geopend. Dé schakel in onze fietsreis door vier landen te weten Nederland, Belgie, Nederland, Duitsland en Luxemburg.  . 

8

8-13 Friese Elfstedentocht

In het prachtige hoge noorden liggen, verscholen in een puur Hollands landschap, elf historische steden. De steden zijn het kloppende hart van een uniek stukje Hollandse traditie. Fiets nu zelf deze geweldige route en maak kennis met Friesland op zijn best.

8

6-04 Friese Steden en Meren

Friesland, de provincie met de vele meren en de schilderachtige en aantrekkelijke stadjes en pittoreske dorpjes. Het landschap is erg gevarieerd en heeft u veel te bieden In de vele schilderachtige dorpjes en stadjes vindt u de sporen van een roemrijk verleden.

6

5-00 Groene Hart Tour

Het Groene Hart, dé plek waar Holland echt Holland is: laaggelegen veenweiden met grazende koeien, uitgestrekte polders, plassengebieden en oude waterlopen. Maar ook bijzonder cultuurhistorisch erfgoed in stadjes met een karakteristieke oude binnenstad, monumentale boerderijen en oude vestingwerken.

5

8-00 Grote Rivieren Tour

Langs de meest bevaren rivieren en waterwegen van Europa en omgeven door windmolens, koeien en natuur, fietst u door het typisch Nederlandse landschap met verstilde groene dijkjes, eeuwenoude boerderijen, molens, rivieren...

8

14-00 Grote Steden Tour

Op de fiets ontdekt u de talloze mogelijkheden van deze afwisselende fietstocht. Westelijk en midden- Nederland lokken u zowel met weidse polderlandschappen, bloembollenvelden en natuurgebieden, als met schilderachtige etc.

14

5-09 Hanzesteden langs de IJssel

Op deze route vindt u een unieke mix van natuur en historie: de boslanden en weidevelden van Nationaal Park Veluwezoom, het weidse landschap van de IJsselvallei en de welbekende historische Hanzesteden. Wie wil kan de vakantie verlengen met een extra dag in Giethoorn, ook wel bekend als ‘het Venetië van Nederland’. 

 

5

6-25 Hart van Holland

Het Groene Hart is een afwisselend polderlandschap tussen de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, die ontstaan is door de vorming van veen en waar vervolgens turfwinning heeft plaatsgevonden. Deze fietstocht neemt u mee naar het zuidelijke gedeelte van dit 'onvervalste' Hollandse landschap.  

6

Veluwe fietsen 6-28 Heide en Rivieren Tour

Met deze afwisselende route geniet u van een oer-Hollands landschap compleet met molens, glooiende heidevelden, diepe bossen en weidse uitzichten. De route brengt u door twee nationale parken: Utrechtse Heuvelrug en Nationaal Park Veluwezoom.

6

6-26 Holland Boven Amsterdam

Het Noord-Hollandse landschap is een verrassing om met de fiets te ontdekken. Een mix van strand, duinen, groene weilanden en in het voorjaar de wereldberoemde bollenvelden. Kleine dorpen en oude historische steden met pittoreske straten en haventjes zorgen voor leuke tussenstops op de route.

6

6-11 Hollandse hoogtepunten

Deze fietstocht begint in Amsterdam, volgens velen hét juweel van Europa. Met zóveel vertier en bezienswaardigheden, is een bruisender begin van uw fietsvakantie bijna niet denkbaar.De route neemt u mee door de hoogtepunten van Holland: unieke Nederlandse steden met alle een typisch Hollands karakter.

6

8-05 Hollandse Oude Steden Tour

De mooie oude Hollandse steden die u tijdens deze fietsroute bezoekt zijn Amsterdam, Utrecht,Gouda, Den Haag, Delft, Schiedam en Rotterdam. De route voert langs het mooiste wat deze Hollands Oude Steden u te bieden hebben. 

8

5-11 Hollandse waterslandschappen

In het hart van Nederland met zijn karakteristieke oude steden en dorpen start u deze fietstocht. In dit landschap, doorkruist door kanalen en rivieren, is het heerlijk fietsen en genieten van het buitenleven. U overnacht in de steden Delft, Gouda en Leiden. De rust en de uitgestrektheid van dit groene landschap zal u betoveren.

5

7-23 Nieuwe Hollandse Waterlinie Tour

Laat u verrassen door forten, kastelen, loopgraven, vestingsteden, rivieren en prachtige natuur! U fietst deze week door een uniek militair landschap: de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een ingenieus verdedigingssysteem van dijken, sluizen, kanalen, forten en bunkers dwars door Nederland.

7

7-23B Nieuwe Hollandse Waterlinie Tour
7

4-00 Nieuwe Hollandse Waterlinie tour

U fietst door hét hart van de Nieuwe Hollandse Waterlinie dat genomineerd is als UNESCO Werelderfgoed. De waterlinie ligt fraai verscholen in het landschap en wordt daarom ook wel het grootste geheim van Nederland genoemd. 

4

7-00 IJsselmeer en V.O.C. Tour

Beleef alles waarom Nederland bekend staat: mooie stranden, historische stadjes en dorpen met indrukwekkende musea, vissersdorpjes, kaasmarkten, cultuur en tradities. Watervlakten zijn er te over, evenals weiden en bossen.

7

10-00 IJsselmeer Grand Tour

De IJsselmeer Grand Tour verrast u met het historische landschap. Op veel plaatsen fietst u langs kronkelende dijkjes en door en langs mooie, oude vissers- en handelsstadjes die het huidige IJsselmeer omringen.

10

NL26020A IJsselmeer sportief

Speciaal voor de sportieve fietsers Hollands meest bijzondere en populaire fietstocht rond het IJsselmeer. Rustige weggetjes, dijkjes en fietspaden leiden u door groene bossen en uitgestrekte polders naar oude vissers- en handelsstadjes die op de oever van het IJsselmeer liggen.

6

8-04 IJsselmeer Tour

Deze fietsroute is deels dezelfde als de Zuiderzee Tour . Het verschil is, dat de IJsselmeer Route van af Stavoren niet verder gaat over de Afsluitdijk, maar dat u vanuit Stavoren met de veerboot naar Enkhuizen vaart. 

8

9-01 Kaas en Kusten Tour

Als u geen genoeg kunt krijgen van fietsen door het mooie Nederland, dan is onze zeer aantrekkelijke Kaas en Kustenroute ideaal voor uw fietsvakantie. Alle facetten van dit afwisselende gebied trekken aan u voorbij.

9

7-05 Kop van Noord-Holland Tour

Een prachtige fietsvakantie door de verrassende Kop van Noord-Holland en het Waddeneiland Texel. U geniet van fietsen langs de bloeiende bollenvelden, zeehonden kijken op de Waddenzee, duinen, polderlandschappen en mooie gezellige stadjes.

7

NL05000 Kop van Overijssel

De Kop van Overijssel is een geweldige streek om in te fietsen. Een waterrijk gebied met natuurlijk Nationaal Park Weerribben Wieden met 'trekkers' als Giethoorn, Zwartsluis en Blokzijl. Maar ook historische Hanzesteden als Kampen, Hasselt en Zwolle.

5

6-01 Molens en Weiden Tour

Terwijl u over de bochtige straten door historische stadjes en dorpen fietst, kunt u het best genieten van het echte, "onvervalste” Hollandse landschap met frisse groene weiden, knotwilgen, zwartbonte koeien, polders, rietkragen en de wereldberoemde molens bij Kinderdijk.

6

4-04 Muiderberg

Bij deze fietsvakantie verblijft u in Hotel het Rechthuis in Muiderberg. Een oase van rust gelegen tussen het Gooi en de Vechtstreek. U hebt hier Naarden Vesting, het Muiderslot en het Naardermeer op fietsafstand.  U kiest zelf waar u heen fietst en hoe ver u gaat fietsen. 

4

9-04 Nieuwe + Oude Hollandse Waterlinie

Laat u verrassen door forten, kastelen, loopgraven, vestingsteden, rivieren en prachtige natuur! U fietst deze week door een uniek militair landschap: de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een ingenieus verdedigingssysteem van dijken, sluizen, kanalen, forten en bunkers dwars door Nederland.

9

9-04B Nieuwe + Oude Hollandse Waterlinie
9

8-03 Noord-Holland Tour

Dit is het land van tulpen, kaas, molens, het land dat gewonnen is op de zee. Een bijzonder landschap dat niet voor niets met grote delen op de werelderfgoed lijst van Unesco staat. Op deze routenemen wij u mee door de geschiedenis van dit mooie stuk van Nederland.

8

6-00 Noordelijk IJsselmeer Tour

De noordelijke IJsselmeer Tour verrast u met het historische landschap rond de voormalige Zuiderzee, een route langs kronkelende dijkjes, oude vissers- en handelsstaden over de mooiste en rustigste weggetjes en fietspaden, die je als fietser kunt aantreffen.

6

6-29 Ontdekkingstocht Noord-Holland

Het Noord-Hollandse landschap is een verrassing om met de fiets te ontdekken. U geniet van groene weilanden, Hollandse polders en in het voorjaar de wereldberoemde bollenvelden. Kleine dorpen en oude historische steden met pittoreske straten en haventjes zorgen voor leuke tussenstops op de route.

6

7-12 Parels van het Oosten

Een heerlijke combinatie van al het moois dat het Oosten van Nederland heeft te bieden en dat in combinatie met prachtige hotels. U fietst in de Achterhoek, het rivierengebied van Rijn, Waal en IJssel, ook een mooie tocht door het Rijk van Nijmegen en een ronde over de Veluwe.

7

7-06 Parels van Holland

Deze route neemt u mee door de Randstad, het grootste stedelijke gebied van Nederland. Hier maakt u kennis met de parels van Holland: unieke Nederlandse steden met alle een typisch oud-Hollands karakter.

7

12-02 Parijs - Amsterdam

Vanaf de Eiffeltoren in Parijs fietsen tot de Amsterdamse grachten. Deze 2 wereldsteden zijn het begin en eindpunt van uw reis door 3 verschillende landen. De fietstocht voert door gevarieerd landschap, terwijl u onderweg mooie steden aandoet als Gent, Antwerpen en Gouda. 

 

12

7-03 Postiljon Tour

De Postiljon Route is een mooie fietsroute door zeer aantrekkelijke en gevarieerde gebieden en stadjes, zoals het Nationaal Park de Veluwezoom met de Posbank en het rivieroeverreservaat de Blauwe Kamer aan de voet van de Grebbeberg.

7

5-80 Tulpen Tour

Ontdek de bloemenpracht in Nederland; fiets langs velden vol met tulpen. Bezoek de Keukenhof en de grootste bloemenveiling ter wereld. Vanuit Amsterdam gaat de route via natuurgebied “Het Twiske” naar Zaandam, waar u in de Zaanse Schans molens, huizen en winkels in originele houtbouwarchitectuur kunt bewonderen.

5

8-10 Fietsen met kinderen Zuid Holland

Deze familietour biedt veel afwisseling, avontuur spanning en vertier voor de kinderen zoals een spetterend dagje in het attractiepark Duinrel in Wassenaar met zijn achtbaan Dragonfly of het glijbanenparadijs.

8

9-00 Randstad Holland Tour

We fietsen door de "Randstad”, het gebied tussen de vier grootste steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. U beleeft de bijzondere sfeer van deze Hollandse steden. Daarbij zijn overal in de omgeving talrijke attracties en musea.

9

6-31 Familiereis: Ridders en Speeltuinen

U fietst over mooie plekjes op de Veluwe, het weidse IJssellandschap van De Graafschap en u bezoekt karakteristieke Hanzesteden. Naast de sterk afwisselende en buitengewone natuur kiezen u en uw kinderen onderweg uit talrijke leuke ‘uitstapjes’. Denk aan mooie zwembaden en stranden, minigolfen, speeltuinen, klimmen. 

6

NL04000 Rijnroute 5 - van Arnhem naar Rotterdam

Rijn, Waal, Lek, Maas en Linge nemen u mee van oost naar west, stroomafwaarts langs oer-Hollandse steden en dorpen. Waar ooit Vikingen vanuit zee de rust verstoorden, is het nu ontspannen fietsen over dijken en kades, genietend van het leven op en langs het water, door een landschap dat grotendeels door de rivieren is ‘gemaakt’.

6

7-09 Rondje Markermeer

Deze Tour is een prachtige fietsroute rond het Markermeer, De waterrijke omgeving zorgt voor een schilderachtig en vogelrijk landschap van unieke moerasgebieden, ruige rietvelden en uitgestrekte polders en akkers.

7

8-21 Rondje Zeeuwse Eilanden

Fietsen door de provincie Zeeland is een unieke ervaring. De provincie is gezegend met een cluster van eilanden en een spectaculaire kustlijn met altijd veranderende zeegezichten. Landinwaarts geniet u van tal van levendige steden en charmante dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan.

8

5-10 Koninklijke Veluwetour

Deze rondrit gaat door het gevarieerde natuur- en cultuurlandschap van de Veluwe. Het is één van de grootste natuurgebieden in Nederland met bos, heide en Europa’s grootste zandverstuivingen. De route voert ook langs voormalig paleis Het Loo, Nederlands grootste landgoed en nog steeds in gebruik door de Koninklijke familie.

5

8-87 Sail & Bike: Waddenzee

De Sail & Bike reis begint en eindigt in Enkhuizen, een mooi stadje aan het IJsselmeer. Fietsend of zeilend komt u in vissersplaats Den Oever. Het schip vaart via de sluizen van zoet naar zout water en brengt u op de Waddenzee, een schitterend natuurgebied waar de getijdenstroom voor continu wisselende vergezichten zorgt.

8

5-02 Schiereiland Noord-Holland Tour

Holland op z’n natst en platst. Dit deel van Noord-Holland komt het meest overeen met het beeld dat in binnen- en vooral het buitenland van Holland bestaat. Zompige weilanden met daartussen veel water, afgewisseld met lager dan het water gelegen droogmakerijen, uiteraard omgeven door dijken. 

5

5-05 Standplaats Muiderberg

Bij deze tocht verblijft u in Hotel het Rechthuis in Muiderberg. Een oase van rust gelegen tussen het Gooi en de Vechtstreek. U hebt hier Naarden Vesting, het Muiderslot en het Naardermeer op fietsafstand. Gedurende uw verblijf heeft u de keuze uit meerdere fietsroutes.

5

8-19 Familiereis: Koninklijk fietsen over de Utrechtse Heuvelrug

Deze fietsvakantie met de kinderen leidt u door prachtige uitgestrekte groene bossen waar Koninklijke geschiedenis herleeft bij Paleis Soestdijk en andere landgoederen van Koninklijk eigendom. Er is veel te doen in deze omgeving voor de kinderen, vaar bijvoorbeeld een stukje mee op de Eemlijn of ga naar speelpark Oud Valkeveen. 

8

7-01B Strand en Steden Tour
7

7-01 Strand en Steden Tour

Zandstrand zover het oog reikt... Het horen van de ruisende golven, zeelucht opsnuiven. In Scheveningen overnacht u bijna direct aan strand en zee.  Tevens fietst u langs steden als Amsterdam, Utrecht en Den Haag welke allemaal een vaste plaats in de geschiedenis en het heden hebben verworven.

7

8-17 Familiereis: Strand, Steden en Kastelen

Zo’n vakantie waar alles inzit. Inspannend en tegelijkertijd heerlijk ontspannend. U beleeft met uw kinderen een vakantie waarbij Hollands glorie iedere dag aan u voorbij komt. 

8

BE107020 Trappistenroute door Brabant en Belgiƫ

Een unieke kans om de smaak van echte Trappistenbieren te ervaren. Deze vlakke route voert door de natuur van Brabant en Vlaanderen, maar ook door een wereldstad als Antwerpen. Geniet van het Bourgondische leven in Breda en Tilburg en fiets door pittoreske dorpen als Zundert, Chaam en Merksplas. 

7

5-04 Tulpen Route

Deze heerlijke tocht door de Bollenstreek is met name aan te raden in april en half mei. Een beetje afhankelijk van het weer staan de bollenvelden dan in volle bloei en is de Keukenhof geopend zodat u alles van de bloemen te weten zult komen.

5

5-12 Tulpenparadijs in de Kop van Noord-Holland

Deze reis leidt u dwars door het hart van de Bollenstreek en de schitterende natuur van de Noordzeekust. In de maanden april en mei vormen de uitgestrekte tulpenvelden een waar kleurenspektakel. De bekende Bollenstreek is ontstaan dankzij de geestgronden: duinzand is vermengd met klei en/of veen dat van elders is aangevoerd. 

5

8-01 Twee Kusten Tour

Een prachtige rit van het zoetwatermeer IJsselmeer naar de Noordzee. Gerieflijke hotels en afwisselende landschappen zorgen voor verrassingen. Maak een ontdekkingsreis rondom oude en nieuwe schatten van Utrecht, Amsterdam, de Noordzee en de voormalige Zuiderzee en leer zo de gezellige stadjes van Nederland kennen.

8

9-03 Unesco Tour

Tijdens dit rondje komt u langs vijf van de negen werelderfgoederen in Nederland. Van de grachtengordel in Amsterdam tot kaas uit de beemster: ervaar tijdens deze vakantie de unieke historie van Nederland in verschillende facetten.

9

7-07 Van Wereldhaven tot het Zeeuwse platteland

Zodra u de toegangswegen tot Zeeland oprijdt begint het: het vakantiegevoel. De zilte lucht en het weidse uitzicht geven u een gevoel van rust, ruimte en vrijheid- een uniek vakantiegevoel dat alleen Zeeland u kan geven. Maar daarvoor heeft u nog rustig de tijd om de stad Rotterdam te bezoeken, wat meer dan de moeite waard is.

7

4-02 Veluwe Standplaats Tour

U fietst door uitgestrekte natuurgebieden en ’s avonds verblijft u in het stijlvolle luxe Westcord Hotel de Veluwe, bekend om hun comfort, culinaire kwaliteiten en gastvrijheid. Zo combineert u fietsen in de natuur met luxe en comfort. 

4

6-06 Veluwe Standplaats Tour

Uw fietsvakantie was nog nooit zo comfortabel! U verblijft in het sfeervolle Westcord Hotel de Veluwe te Garderen, midden op de Veluwe, en is daarom de ideale plek om uw fietstocht dagelijks te beginnen. Wij bieden u vier dagtochten aan die u naar alle hoekjes van de Veluwe brengen.

 

6

6-02 Veluwe Tour

De Veluwe-route is de fietsroute bij uitstek voor liefhebbers van fietsen door gevarieerde en  zeer aantrekkelijke gebieden en landschappen en het ook leuk vinden om wat rond te kijken in mooie, oude, en interessante steden en stadjes.

6

Vijflandenreis NL06040 Vijflandenreis

Prachtige fietsroute door 5 verschillende landen! Start in Maastricht en volg de Maas tot aan het Franse Sedan. Fiets over de Belgische hoogvlaktes langs Bouillon en Bastogne naar Luxemburg en neem de schitterende 'Vennbahn' route. Via Ourdal en Hoge Venen naar het Duitse Monschau om vandaaruit weer koers te zetten naar Nederland.

10

6-12 Achterhoek en Veluwe

Het hotel in deze reis is de ideale uitvalbasis voor vele fietsmogelijkheden langs de mooie plekjes van de Graafschap in de Achterhoek. Het gebied heeft een prachtig landschap. Het hotel en de omgeving biedt u precies wat u zoekt: een ontspannen sfeer, een rustige ambiance en nog gemeende gastvrijheid.

6

11-00 Zand en Zee Tour

Over de mooiste paden voert deze ontdekkingsreis per fiets langs (en "over”) het IJsselmeer en de Noordzee. Dit gebied omvat veel interessante dorpen en steden, die u zeker een bezoek zou moeten brengen. Musea en cultuurschatten, maar ook terrassen en winkelstraten horen daar vanzelfsprekend bij. 

11

7-04 Zuidelijk IJsselmeer Tour

Een prachtige fietsroute van Huizen, via een serie mooie oude dorpen zoals Volendam, naar het oude stadje Enkhuizen. Daar fietst u uiteindelijk het "nieuwe land” in, Flevoland, prachtig groen, agrarisch maar ook bossen treft u er aan. 

7

Om deze website goed te laten functioneren gebruiken we cookies. Cookie beleid. cookie instellingen aanpassen
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice